Notícies | TV

Ana Rosa Quintana lamenta la dimissió de Rivera després de la seva "lluita tremenda" a Catalunya

"És una pena que un polític acabi així", ha assegurat
11-11-2019 14:02
0 vots
Albert Rivera i Ana Rosa Quintana en una imatge d'arxiu | Mediaset

Albert Rivera i Ana Rosa Quintana en una imatge d'arxiu | Mediaset

La presentadora de Telecinco Ana Rosa Quintana ha lamentat aquest matí la dimissió d'Alber Rivera (Ciutadans). "Vull que sapigueu que fa molta pena que acabi així", ha dit Ana Rosa abans que Rivera comparegués en roda de premsa per oficialitzar la seva dimissió. "Em fa molta pena perquè és veritat que ha estat una lluita tremenda, sobretot a Catalunya, i és una pena que un polític, qualsevol en general, acabi així", ha dit la periodista.

Ana Rosa Quintana sempre ha exibit bona sintonia amb Rivera, que ha estat un habitual en el plató del seu programa. De fet, va ser allà on va sincerar-se amb la periodista sobre la relació sentimental que manté amb la cantant Malú des de fa uns mesos.

Minuts després del seu comentari, Ana Rosa, com han fet la majoria de programes matinals d'actualitat, ha connectat en directe amb la seu de Ciutadans, on Rivera ha explicat els motius de la seva dimissió i on ha avançat alguns dels seus futurs plans fora de la política: "Permeteu-me que segueixi el meu camí, que ara em dediqui i serveixi a aquells que més vull: la meva família. Seré millor pare, millor fill, millor parella, millor amic, que és el que crec que es mereixen".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (23:07 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.