Notícies | TV

Netflix renova «Sex Education» per a una tercera temporada

La producció britànica creada per Laurie Nunn s'ha convertit en un fenomen entre els adolescents
11-02-2020 23:03
0 vots
Una escena de la segona temporada de «Sex Education». netflix

Una escena de la segona temporada de «Sex Education». netflix

D'entre les moltes sèries que Netflix té al seu catàleg, Sex Education és una de les que més comentaris ha generat en els últims anys. Després de la bona acollida que ha tingut la seva segona temporada, estrenada el passat 17 de gener i que en poques setmanes ja ha acumulat prop de 40 milions de visualitzacions, la plataforma en streaming no ha tardat gaire a anunciar la seva renovació per a una tercera tanda d'episodis. Com ja és habitual, Netflix va fer oficial aquesta renovació mitjançant un breu vídeo publicat a les seves xarxes socials en la qual revela que «la tercera temporada està en camí».

Creada per Laurie Nunn, aquesta producció britànica narra les aventures d'un adolescent que, gràcies als coneixements adquirits a través de la seva mare, sexòloga de professió, decideix obrir una consulta sobre sexualitat al seu institut. A partir d'aquí, el jove anirà resolent, a la seva manera, els dubtes sobre el sexe que tenen molts dels seus companys.

Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Gillian Anderson, Alistair Petrie, Connor Swindells i Chaneil Kular encapçalen el repartiment de la sèrie, que s'ha convertit en tot un fenomen des de la seva estrena, a principis de l'any passat, especialment entre el públic adolescent. Els nous episodis arribaran a la plataforma previsiblement al gener de l'any vinent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:14 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 17 Setembre.

14,5%

TELE 5

12,1%

ANTENA 3

8,8%

TVE 1

7,6%

LA SEXTA

5,2%

CUATRO

2,7%

LA 2

2,6%

NOVA

2,5%

FDF TELE5

2,3%

ENERGY

2,2%

13TV

Veure números complets.