Notícies | TV

«La amiga estupenda» arriba aquest dilluns en obert a Paramount

La sèrie adapta la primera entrega de la famosa saga de novel·les escrita per Elena Ferrante
29-03-2020 21:27
0 vots
Una escena de la sèrie «La amiga estupenda». HBO

Una escena de la sèrie «La amiga estupenda». HBO

La identitat de l'escriptora Elena Ferrante és, actualment, tot un enigma, però això no ha estat obstacle perquè la seva saga de novel·les, titulada Dues amigues, faci el salt a la televisió. Aquesta nit arriba a Paramount Network La amiga estupenda, la reeixida sèrie centrada en el primer llibre de la saga. Es tracta d'una coproducció entre la plataforma HBO Itàlia, RAI Fiction i TIMVISION dirigida per Saverio Costanzo, que es podrà veure per primera vegada en obert a Espanya.

La sèrie segueix, a través de vuit episodis, la història de Lila i Elena, dues amigues amb destins molt diferents però la relació entre les quals marcarà la vida de totes dues. Que Lila, l'amiga més important que Elena Greco ha tingut en la seva vida, sembli haver desaparegut sense deixar rastre, fa que aquesta dona gran que viu en una casa plena de llibres, encengui el seu ordinador i comenci a escriure la seva història personal, que és també la de Lila.

Elena explicarà així la història de la seva amistat, que va començar al col·legi en els anys 50, amb la perillosa i fascinant ciutat de Nàpols com a teló de fons. Però això és només el principi de seixanta anys de vida, per intentar revelar el misteri de Lila, la seva millor amiga, però també una enemiga.

La segona entrega de la saga es va començar a emetre poc abans de l'inici del brot de coronavirus a Itàlia. No obstant això, el projecte contempla adaptar tots els llibres d'Elena Ferrante.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:09 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.