Notícies | TV

La sèrie «Locke & Key» tindrà una segona temporada a Netflix

La ficció creada per Carlton Cuse i Meredith Averill continuarà explorant les claus màgiques
01-04-2020 23:06
0 vots
Una escena de la primera temporada de la sèrie. netflix

Una escena de la primera temporada de la sèrie. netflix

Netflix ha confirmat a través de les seves xarxes socials la renovació de la sèrie Locke & Key per a una segona temporada. Carlton Cuse i Meredith Averill, productors executius de la ficció sobrenatural, van rebre així la notícia: «Estem entusiasmats de continuar el viatge de Locke & Key juntament amb tots els nostres col·laboradors. Estem agraïts a Netflix pel seu suport, especialment en aquesta època tan difícil, i esperem regalar a l'audiència el pròxim i emocionant capítol de la nostra història».

Després de l'assassinat del seu pare en unes circumstàncies estranyes, els tres germans Locke i la seva mare es muden a una antiga casa coneguda com a Keyhouse, en la qual aviat descobriran que s'hi troben una sèrie de claus màgiques que poden estar relacionades amb la mort del seu pare. A mesura que els nens exploren les diferents claus i els seus poders únics, un misteriós dimoni desperta i no s'aturarà davant de res claus.

Creada per Carlton Cuse (Bates Motel) i Meredith Averill (La maldición de Hill House), Locke & Key explora l'amor, la pèrdua i els llaços indestructibles que defineixen a la família. La sèrie, disponible a Netflix, és l'esperada adaptació de les exitoses novel·les gràfiques escrites per Joe Hill i il·lustrades per Gabriel Rodríguez per IDW Entertainment.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:55 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 24 Setembre.

14,3%

TELE 5

11,9%

ANTENA 3

8,8%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

5,4%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,8%

LA 2

2,3%

FDF TELE5

2,3%

ENERGY

2%

13TV

Veure números complets.