Notícies | TV

Els protagonistes de "Cámera Café" tornen per demanar que ningú surti de casa

Arturo Valls, Joaquín Reyes o Ana Milán recuperen els seus personatges en un divertit vídeo
02-04-2020 14:33
0 vots
Una escena del divertit vídeo. Mediaset España

Una escena del divertit vídeo. Mediaset España

En uns dies en els quals molts de nosaltres hem transformat els nostres domicilis en el lloc de treball, els actors d'una mítica sèrie que tenia com a escenari l'oficina han volgut mostrar la seva solidaritat amb un breu vídeo per demanar a tothom que no surti de casa. Es tracta de Camera Café, la mítica comèdia emesa per Telecinco entre 2005 i 2009 que tenia com a escenari la màquina de cafè d'una gran empresa.

Onze anys després de la seva darrera emissió, els actors han volgut retre homenatge a la sèrie recuperant de forma puntual els seus personatges. En aquest vídeo, que en poques hores ha estat compartit per milers de persones a les xarxes socials, Jesús Quesada, el personatge interpretat per Arturo Valls, envia per error al xat de l'empresa un missatge en el qual convida els seus companys a oblidar-se de la quarantena per anar a un bar que obre en secret.

A partir d'aquest moment, i al llarg de dos minuts, la resta dels seus companys de feina -interpretats per Carlos Chamorro, Álex O'Dogherty, Esperanza Elipe, Ana Milán, Joaquín Reyes o Esperanza Pedreño- es connecten al vídeo xat per insistir, amb molt d'humor, en la necessitat de mantenir-se a casa per controlar el contagi del coronavirus.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.