Notícies | TV

El Super3 renova la graella coincidint amb Setmana Santa

El canal infantil estrena noves sèries i pel·lícules a més de mantenir els programes habituals
05-04-2020 20:10
0 vots
La pel·lícula «El detectiu Conan: el detectiu al mar distant». CCMA

La pel·lícula «El detectiu Conan: el detectiu al mar distant». CCMA

El canal Super3 renova completament la seva graella de programació a partir d'aquest dilluns, en una Setmana Santa molt especial per la situació de confinament. La programació del canal infantil de la CCMA combinarà noves sèries amb les habituals per intentar fer més amena l'estada a la llar dels petits de la casa, segons informa la corporació en un comunicat.

D'aquesta manera, aquesta setmana arriba al Super3 la sèrie d'estrena El dia que el Henry va conèixer... i capítols nous de les sèries Els germans Kratt, En Grizzy i els lèmmings i Odbbods.

El cinema també ocuparà un lloc destacat a la graella, amb l'emissió d'un gran nombre de pel·lícules, entre les quals hi haurà l'estrena d' El detectiu Conan: el detectiu al mar distant, El detectiu Conan: el franctirador dimensional, El viatge fantàstic a Oz i dues entregues de les aventures de la família Andersson. També es podran veure els programes de producció pròpia del Super3, que també han preparat continguts especials per a aquests dies, com Una mà de contes, Mic, Rat rank, que ha posat en marxa un concurs de ball, o InfoK. Altres espais de producció pròpia que es poden veure durant aquests dies són La família del Super3, Manduka, Dinàmiks, Wowzzy Baboom i Veterinaris.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:48 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 28 Octubre.

14,5%

TELE 5

13,6%

ANTENA 3

7,9%

LA SEXTA

7,7%

TVE 1

5,4%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,4%

LA 2

2,2%

FDF TELE5

2,1%

ENERGY

2%

13TV

Veure números complets.