Notícies | TV

La sèrie "Madres" s'estrenarà el 8 de maig a Amazon

Belén Rueda i Aida Folch encapçalen l'elenc d'aquest drama, que més tard es veurà en obert a Telecinco
08-04-2020 22:27
0 vots
Belén Rueda, en una escena de la sèrie «Madres». amazon/mediaset

Belén Rueda, en una escena de la sèrie «Madres». amazon/mediaset

Amazon Prime Video va llançar ahir el primer tràiler de Madres, la seva nova sèrie original espanyola protagonitzada per Belén Rueda, Aida Folch, Rosario Pardo, Carmen Ruiz i Carla Diaz, que s'estrenarà a la plataforma el pròxim 8 de maig. En l'emotiu avançament publicat a les xarxes socials, es poden veure diverses històries protagonitzades per mares, tant les seves relacions i els conflictes que travessen a hores d'ara amb un nexe comú: els seus fills estan malalts i reben tractament al mateix centre hospitalari. Juntes es donaran suport i afrontaran la incertesa d'un diagnòstic o la relació amb el personal mèdic, mentre al seu món exterior tot avança, ja sigui la feina, les parelles i les amistats.

Madres, que consta d'una temporada de 13 episodis, s'estrenarà a Amazon Prime Video abans de fer-ho en obert a Telecinco, tal com va passar anteriorment amb la comèdia El pueblo, les dues temporades de la qual ja es troben disponibles a la plataforma en streaming del gegant del comerç electrònic.

Creada per Aitor Gabilondo ( El Príncipe, Allí abajo o Vivir sin permiso), la sèrie compta amb un equip de quatre directores: Juana Macías ( Bajo el mismo techo), Mar Olid (segona temporada de Vivir sin permiso), Abigail Schaaff ( El ministerio del tiempo) i Roser Aguilar ( Lo mejor de mí).

Tot i no haver-se estrenat encara, la sèrie ja ha estat renovada per a una segona temporada que arribarà en algun moment de 2021.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (23:05 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.