Notícies | TV

«Masterchef» estrena la seva vuitena edició aquest dilluns a La 1 de TVE

Gairebé 30.000 candidats han participat enguany en el càsting per poder participar en el popular «talent show» de cuina
08-04-2020 22:27
0 vots
El jurat de «Masterchef». rtve

El jurat de «Masterchef». rtve

La vuitena edició de Masterchef ja té data d'estrena. El talent show culinari produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia arriba a La 1 el proper dilluns en la franja de màxima audiència, segons ha informat la cadena púbica.

En aquest ocasió, gairebé 30.000 candidats han participat en el càsting per fer el pas a cuiners professionals. A causa del rècord d'inscripcions, el jurat comptarà amb l'ajuda de tres alumnes avantatjats. Carlos Maldonado, Jorge Brazález i Marta Verona supervisaran la prova dels 50 millors. Però després d'aquesta prova no acabarà el procés, ja que el jurat només lliurarà 10 davantals blancs i 10 negres. Aquests últims hauran de demostrar que tenen potencial per formar-se a les cuines del programa.

Entre els seleccionats, un comandant de l'Exèrcit de l'Aire; una cubana que vol fer de la seva afició per la cuina una professió; un músic que ha tingut diversos negocis on ha venut des d'espècies fins a joguines eròtiques; un professor d'oratòria amb molta retòrica; una portera que s'assembla a Chus Lampreave; o una manxega excamionera i experruquera experta en cuina tradicional.

Per sorprendre els aspirants, el jurat presentarà nous reptes i dinàmiques. En una prova exterior, els capitans escolliran al seu equip a canvi de minuts de cuinat. Els davantals negres treballaran en parelles i, en una altra prova, els salvats es posaran davant dels fogons en representació dels que es troben a la corda fluixa i cuinaran per ells per salvar-los.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:48 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 28 Octubre.

14,5%

TELE 5

13,6%

ANTENA 3

7,9%

LA SEXTA

7,7%

TVE 1

5,4%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,4%

LA 2

2,2%

FDF TELE5

2,1%

ENERGY

2%

13TV

Veure números complets.