Notícies | TV

Saray torna a «MasterChef» i demana perdó: «Em penedeixo d'haver estat tan ximple»

«Em va donar com una embòlia mental», explica la polèmica concursant, popular per la seva perdiu crua
26-05-2020 07:10
0 vots
Saray, de MasterChef  · EP

Saray, de MasterChef · EP

L'última edició de MasterChef ha volgut donar una segona oportunitat a aquells concursants que ja van abandonar les cuines del programa. Una repesca en la qual Saray, la polèmica concursant de la perdiu crua, va ser la gran sorpresa.

I és que el mateix Jordi Cruz, un dels més crítics amb ella, no es creia que hagués fet el pas d'intentar tornar al programa: "M'estranya que siguis aquí. És la teva oportunitat per demostrar-nos la teva passió per la cuina".

Saray va respondre amb un sincer: "No sóc una persona de tirar la tovallola, només vull una oportunitat per demostrar que sóc una guerrera".

A més, després del seu desvergonyiment al programa i al jurat, Saray va voler deixar clar que se sentia molt penedida per la seva actitud: "Em sento molt malament, em penedeixo tant d'haver estat tan ximple. Vull que es vegi a la veritable Saray, no a aquella estúpida. Em va donar com una embòlia mental".

Finalment, ni ella ni cap dels seus companys van aconseguir tornar al talent culinari i sí que ho va aconseguir Carlos, nou concursant de MasterChef.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.