Notícies | TV

Un home mor ofegat durant una connexió en directe amb 'Espejo público'

El programa va informar minuts després de la mort del banyista en una platja de Torrevella
16-07-2020 15:04
0 vots
Un home mor ofegat durant una connexió en directe amb 'Espejo público'

Un home mor ofegat durant una connexió en directe amb 'Espejo público'

'Espejo público' va connectar aquest dimecres en directe amb José Trigueros, un empresari que va participar en el rescat de dues persones que s'havien quedat atrapades després d'ajudar a un nen a la platja de la Mata (Torrevella). No obstant això, el seu relat es va veure interromput per un altre impactant succés que va agafar per sorpresa els espectadors, informa El Periódico, del mateix grup editorial que Diari de Girona.

L'entrevistat, que es trobava a la terrassa d'una casa amb vistes a la mar, es va adonar en ple directe que els serveis d'emergència estaven auxiliant una persona. En aquest mateix instant es va convertir en un reporter improvisat per informar del que estava passant: "L'acaben de treure i estan intentant reanimar-la a la sorra. Ara mateix hi ha l'ambulància i la Guàrdia Civil".

Tot seguit, va moure el seu ordinador portàtil per enfocar amb la càmera l'angoixant escena de la qual estava sent testimoni. "Veig que l'estan intentant reanimar. Li han estat fent un massatge cardíac contínuament. Mentre esperàvem la connexió he mirat cap al mar i acaba de passar", va explicar.

Tal com recull Antena 3 a la seva pàgina web, el programa 'Espejo público' va conèixer uns minuts després la mort del banyista a no poder superar les seqüeles de l'ofegament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (01:21 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.