Notícies | TV

Jordi Évole, nominat als Emmy pel documental «Mr. Trump, disculpe las molestias»

Aquest projecte aborda la relació entre la població llatina dels Estats Units i Donald Trump
07-08-2020 15:42
0 vots
Évole, en un moment del documental  · Atresmedia

Évole, en un moment del documental · Atresmedia

Jordi Évole aconsegueix obrir-se un buit en els premis més importants de la indústria televisiva. El presentador espanyol ha estat nominat en els Premis Emmy en la categoria de Millor Reportatge en Espanyol gràcies al documental «Mr. Trump, disculpe las molestias».

Amb la col·laboració de Producciones del Barrio i la cadena Telemundo, el conductor de 'Salvados' va tirar endavant aquest projecte que aborda la relació entre la població llatina dels Estats Units i el president Donald Trump, que en diverses ocasions s'ha referit a ella en termes despectius per així justificar la construcció d'un mur a la frontera amb Mèxic.

Els periodistes José Díaz-Balart i Jorge Ramos, el candidat demòcrata Bernie Sanders, l'actriu Kate del Castillo i el reconegut xef espanyol José Andrés, entre altres, són diverses de les cares conegudes que apareixen en aquest documental. "El senyor Trump és una de les persones més perilloses en la història del país", diu el polític demòcrata a les càmeres del programa en el seu tràiler. En aquest també es poden veure altres testimoniatges i declaracions, amb un to i estètica que segueix la pauta marcada pel programa de la Sexta al llarg dels seus últims anys.

«Mr. Trump, disculpe las molestias» va ser emès per primera vegada el passat 26 de setembre de 2019 als Estats Units a través de la cadena Telemundo, del grup NBC Universal, i a continuació es va estrenar a Espanya de la mà d'Atresmedia en la seva plataforma de pagament, Atresplayer Premium.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (01:38 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 24 Setembre.

14,3%

TELE 5

11,9%

ANTENA 3

8,8%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

5,4%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,8%

LA 2

2,3%

FDF TELE5

2,3%

ENERGY

2%

13TV

Veure números complets.