Notícies | TV

Aquests són els 4 escenaris que planteja Eurovisió 2021 per a assegurar la seva celebració

La UER cerca oferir sense problemes les cites del 18, 20 i 22 de maig al Ahoy Arena, a Rotterdam
20-09-2020 20:04
0 vots
Imatge de l'escenari d'Eurovisió | Arxiu

Imatge de l'escenari d'Eurovisió | Arxiu

Després de suspendre l'edició del 2020 a causa de la crisi mundial del coronavirus, la Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha anunciat aquest divendres quatre possibles escenaris de cara a assegurar la celebració del Festival d'Eurovisió 2021 el mes vinent de maig a Rotterdam.

Tal com indica en un comunicat, la seva prioritat és oferir amb normalitat les cites del 18 i 20 de maig (semifinals) i del 22 de maig (la final) des del Ahoy Arena, comptant amb les delegacions dels diferents països i mantenint el planning habitual d'activitats promocionals per la ciutat. Tot això dependria de l'evolució de la pandèmia, l'aparició d'una vacuna i l'efectivitat dels tests.

La segona opció que contemplen des de l'organització és imposar la distància social de 1,5 metres entre els presents, ja siguin artistes, delegacions o públic. Això reduiria el nombre d'espectadors i obligaria a realitzar un sorteig per a fixar les entrades vàlides. També es limitaria el nombre de membres de cada delegació i de premsa acreditada. Això sí, el calendari d'esdeveniments promocionals es mantindria com fins ara.

La tercera alternativa se centra en les restriccions en la mobilitat, limitant així els desplaçaments d'alguns països. Els representants de llocs que no permetin viatjar a Rotterdam podrien actuar, d'aquesta manera, des del seu propi país.

Finalment, la quarta opció seria celebrar Eurovisió 2021 com la versió infantil d'enguany, sense públic i amb tots els representants actuant des dels seus respectius països.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 21 Octubre.

16,8%

TELE 5

12,6%

ANTENA 3

7,3%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

3,3%

24 HORAS

2,7%

NOVA

2,5%

LA 2

2,2%

FDF TELE5

2,1%

NEOX

Veure números complets.