Notícies | TV

Luján Argüelles conduirà "Divided", el nou concurs del grup Atresmedia

La presentadora torna a la televisió després d'haver presentat diversos formats de Mediaset com "¿Quién quiere casarse con mi hijo?" o "Granjero busca esposa"
21-09-2020 17:32
0 vots
Luján Argüelles Mediaset España

Luján Argüelles Mediaset España

La presentadora asturiana Luján Argüelles torna a la televisió de la mà del grup Atresmedia. Segons informa El Periódico, la que va ser presentadora de formats com ¿Quién quiere casarse con mi hijo? o Granjero busca esposa, ambdós de Mediaset España, es posarà al capdavant de Divided. Atresmedia encara no ha confirmat si el nou format s'emetrà a Antena 3 o a La Sexta. 

Divided és un concurs de cultura general -adaptació d'un format original de la britànica ITV, creadora del concurs Pasapalabra- en el qual un equip format per tres desconeguts ha de respondre fins a 15 preguntes al llarg de cinc rondes, amb l'objectiu d'acumular la major quantitat de diners possibles pel pot. Al final de cada una de les rondes, es concursants disposaran de 15 segons per decidir si volen continuar jugant per augmentar els diners en joc o si, per contra, prefereixen retirar-se i dividir els diners en tres parts. 

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 21 Octubre.

16,8%

TELE 5

12,6%

ANTENA 3

7,3%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

3,3%

24 HORAS

2,7%

NOVA

2,5%

LA 2

2,2%

FDF TELE5

2,1%

NEOX

Veure números complets.