Notícies | TV

«Radio Gaga» estrena temporada recordant històries del desconfinament

Manuel Burque i Quique Peinado tornen aquest dijous a Movistar + amb la cinquena temporada del programa
30-09-2020 17:41
0 vots
Peinado i Burque tornen amb

Peinado i Burque tornen amb "Radio Gaga" Movistar +

Manuel Burque i Quique Peinado tornen aquest dijous a la nit al canal #0 de Movistar + amb la cinquena temporada de Radio Gaga. El programa arrencarà amb Reencuentros i Despedidas, dos especials dedicats al retorn a la vida després del confinament, en el que ja tots coneixem com «la nova normalitat». En aquests dos episodis d’estrena, que es podran veure a partir de les 22.00 h a la plataforma de pagament, Burque i Peinado descobriran emotives històries de retrobaments, comiats i grans canvis vitals provocats per la pandèmia.

A la resta de lliuraments, vuit en total, el programa abordarà temes com la prostitució, mitjançant el relat íntim d'algunes dones que l'exerceixen al barri del Raval, a Barcelona; el Camí de Santiago, on es proposen descobrir les motivacions que duen a moltes persones a recórrer un viatge que, segons diuen, els canvia la vida; l'11-M, amb el testimoni d'algunes de les víctimes que narren com se sobreviu a un atemptat d'aquestes dimensions setze anys després o la vida en un convent de clausura en el qual les religioses lluiten dia a dia per alleujar la situació de centenars de famílies en dificultats.

Radio Gaga també visitarà una escola de futbol femení amb noies en risc d'exclusió social i coneixerà les limitacions amb les quals viuen els pacients amb obesitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:59 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 21 Octubre.

16,8%

TELE 5

12,6%

ANTENA 3

7,3%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

3,3%

24 HORAS

2,7%

NOVA

2,5%

LA 2

2,2%

FDF TELE5

2,1%

NEOX

Veure números complets.