Notícies | TV

La nova sèrie d'Albert Espinosa arribarà el mes de gener a Movistar +

"Los Espabilados" està basada en la novel·la "El que et diré quan et torni a veure" de l'escriptor i guionista català
14-10-2020 17:26
0 vots
Quatre dels protagonistes de la sèrie. MOVISTAR +

Quatre dels protagonistes de la sèrie. MOVISTAR +

Los Espabilados, la nova sèrie original produïda per Movistar + en col·laboració amb Dynamo Audiovisual, i que suposa la tornada a la televisió d’Albert Espinosa després del seu èxit Polseres Vermelles, s’estrenarà el pròxim mes de gener a la plataforma de pagament.

La sèrie d’aventures, creada i escrita per Espinosa, està inspirada en la seva novel·la El que et diré quan et torni a veure (Grijalbo) traduïda a 20 idiomes. «És una història de nois sense fronteres mentals que lluiten contra la desigualtat. I, a més, em fa molt feliç estrenar-la el gener de 2021, ja que coincideix amb el dècim aniversari de l’estrena de Polseres Vermelles» ha comentat Espinosa, segons un comunicat de Movistar +.

La ficció comença quan Mickey L'Angelo, Yeray, Guada, Samuel i Lucas, cinc nois extraordinaris, escapen del seu centre psiquiàtric per a emprendre un viatge per Europa que canviarà les seves vides per sempre. Al llarg de set episodis de 30 minuts, els protagonistes sortiran indemnes de situacions difícils, s’enfrontaran a injustícies i, sobretot, descobriran l’amor, l’odi i el poder.

Dirigida per Roger Gual (Las chicas del cable), Los Espabilados està protagonitzada per Álvaro Requena com a Mickey L'Angelo; Marco Sanz com a Yeray; Sara Manzano com a Guada; Aitor Valadés com a Samuel; i Héctor Pérez com a Lucas. Completen el repartiment els actors Miki Esparbé i Àlex Brendemühl.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:58 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 21 Octubre.

16,8%

TELE 5

12,6%

ANTENA 3

7,3%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

4,6%

CUATRO

3,3%

24 HORAS

2,7%

NOVA

2,5%

LA 2

2,2%

FDF TELE5

2,1%

NEOX

Veure números complets.