Notícies | TV

Els Javis anuncien que hi haurà segona temporada de la sèrie "Veneno"

Els creadors de la ficció diuen que amb la primera tanda no han pogut explicar totes les històries
26-10-2020 17:54
0 vots
Una escena de la sèrie

Una escena de la sèrie "Veneno". ATRESMEDIA

Un dels grans èxits de la ficció espanyola d’aquest any, la sèrie Veneno, tindrà segona temporada. Així ho van confirmar aquest diumenge -coincidint amb el vuitè i últim episodi de la primera temporada- Javier Ambrossi i Javier Calvo, creadors d’aquest biòpic que repassa la vida de Cristina Ortiz Rodríguez. En declaracions realitzades als informatius d’Antena 3, Javier Calvo va explicar que "ens hem enamorat bojament de la història perquè té tots els ingredients que ens enamoren d'un bon relat". Calvo va confessar que "hi ha tantes històries al voltant de Cristina per explicar i per explorar, que la sèrie se'ns ha fet curta i ens hem posat a treballar".

"Des del principi vam veure clarament que la història havia de transcendir al relat, que havia de ser una cosa útil i que posés llum a un tema que sembla que la gent coneix", va aclarir de la seva banda Ambrossi, davant el focus que la producció posa sobre el col·lectiu trans, sovint poc tractat pels mitjans de comunicació.

No obstant això, els creadors de la sèrie no van voler avançar més detalls sobre aquests nous episodis, avui en dia encara en una fase molt inicial. Tot i això, sí van aclarir que tractaran històries paral·les que no han pogut explicar en aquest primera temporada, que es fixa essencialment en la vida de l’artista, des dels seus inicis fins a la seva mort.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 1 Desembre.

15,2%

TELE 5

13,7%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

4,5%

CUATRO

2,9%

LA 2

2,7%

NOVA

2,2%

FDF TELE5

2,2%

13TV

2,1%

ENERGY

Veure números complets.