Notícies | TV

El restaurador de Sant Feliu de Guíxols odiat per gairebé tot Catalunya

Dani Feliu, d'Els Nois, rep una allau de crítiques després del seu pas per "Joc de Cartes" - El guanyador de l'últim programa va ser La Salinera de Palamós
29-10-2020 11:24
1 vot
Dani Feliu, del restaurant Els Nois CCMA

Dani Feliu, del restaurant Els Nois CCMA

Les puntuacions que els clients de restaurants fan en el port de viatges i turisme TripAdvisor solen ser un punt de referència per a moltes persones que busquen restaurant. Atenint-nos a aquesta guia, "Els Nois", de Sant Feliu de Guíxols, seria un dels millors establiments del municipi. De les 107 qualificacions rebudes, 96 són excel·lents. Ja se sap que el prestigi i la confiança costen d'aconseguir i que s'han de treballar cada dia, perquè en un moment es pot ensorrar.

És el que li ha passat al restaurant ganxó després del seu pas pel programa-concurs de TV3 "Joc de Cartes". El representant d'"Els Nois", el cuiner Dani Feliu va exhibir un desplegament de desqualificatius i comentaris superbs cap als seus rivals que li van valer crítiques de tots ells, però sobretot dels espectadors. A més, ni el seu establiment ni el nivell gastronòmic de la seva cuina va convèncer. De fet, va acabar com a últim classificat.

El guanyador del programa d'ahir va ser La Salinera, un restaurant de Palamós impulsat per Josep Alsina i Montse Riera. Tots dos venien del conegut restaurant La Gamba, al mateix municipi, i ja fa una colla d'anys que s'han convertit en un referent de la Costa Brava. En els darrers anys han aconseguit en diverses ocasions el segell Bib Gourmand de Michelin, que reconeix la relació qualitat-preu dels establiments.

El segon restaurant millor classificat va ser el Maria de Cadaqués, també situat a Palamós, i en tercera posició, el Tinglado, de Sant Feliu de Guíxols.

Criticat sovint pels més puristes de la gastronomia pel seu punt de frivolitat, una setmana més, Joc de Cartes va triomfar entre el públic català: 405.000 espectadors amb un 21,1% de share.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 1 Desembre.

15,2%

TELE 5

13,7%

ANTENA 3

11,2%

TVE 1

7,1%

LA SEXTA

4,5%

CUATRO

2,9%

LA 2

2,7%

NOVA

2,2%

FDF TELE5

2,2%

13TV

2,1%

ENERGY

Veure números complets.