Notícies | TV

Amazon fixa data per a l'estrena de "El Internado. Las Cumbres"

La sèrie, de vuit episodis, arribarà a la plataforma el pròxim 19 de febrer
20-01-2021 15:28
0 vots
Una imatge de

Una imatge de "El Internado. Las Cumbres". Amazon Prime

Amazon Prime Video ha desvelat la data d'estrena de El Internado Las Cumbres. Segons ha informat la companyia, l'esperada seqüela de la mítica sèrie arribarà a la plataforma el pròxim 19 de febrer i es podrà veure en més de 200 països i territoris a escala mundial.

La sèrie de vuit episodis està protagonitzada per Asia Ortega (Les de l'Hoquei), Albert Salazar (A.K.A.), Daniel Arias (Cuéntame), Daniela Rubio (La caza. Monteperdido), Claudia Riera (Les de l'Hoquei), Paula del Río (El desconocido), Gonzalo Díez (7 días), Carlos Alcaide (Libertad), Sara Balerdi (La línea invisible) i Francisca Aronsson (Hotel Paraíso). El repartiment adult inclou, entre d'altres, Natalia Dicenta (Solas), Ramiro Blas (Vis a vis), Alberto Amarilla (Mar adentro), Mina El Hammani (Élite), Joel Bosqued (Un golpe de suerte) i Kándido Uranga (El silencio de la ciudad blanca).

El Internado Las Cumbres transcorrerà en un internat ubicat al costat d'un antic monestir, situat en un lloc inaccessible entre les muntanyes, aïllat completament del món. Els alumnes són nois rebels i problemàtics que viuran sota l'estricte i severa disciplina imposada pel centre que els prepara per a la reinserció en la societat. El bosc circumdant alberga antigues llegendes, amenaces que continuen vigents i que els submergiran en aventures trepidants i terrorífiques.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:39 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.