Notícies | TV

El desmai en directe de Jordi Évole a "El Intermedio"

El periodista va arribar a recolzar el cap sobre la taula després de patir un atac sense conseqüències de la malaltia que pateix
19-02-2021 17:22
0 vots
El desmai en directe de Jordi Évole a

El desmai en directe de Jordi Évole a "El Intermedio"

El periodista Jordi Évole va protagonitzar aquest dijous un moment de desconcert al programa de la Sexta 'El Intermedio' en patir un atac de cataplexia i amagar amb un desmai mentre conversava amb el conductor de l'espai, El Gran Wyoming.

Évole havia acudit al programa per a parlar de 'Eso que tu me das', el documental en el qual entrevista el cantant Pau Donés dies abans de la defunció de l'artista, una producció que ha passat per les sales de cinema i que s'emetrà el diumenge en La Sexta.

Durant la conversa entre El Gran Wyoming i Évole, no obstant això, van sorgir altres temes de conversa, i les bromes de l'humorista sobre alguns d'ells van provocar les riallades del periodista, fins que va començar a inclinar-se d'una manera estranya i va recolzar el cap sobre la taula. La situació no va alterar en excés al presentador, encara que sí que va preguntar: "Però què li passa a aquest home?". Évole, mentrestant, continuava rient, encara que va ser incapaç d'incorporar-se fins que van passar uns segons de confusió per a explicar que sofreix de cataplexia, una malaltia que en moments puntuals li fa perdre el to muscular.

El Gran Wyoming va preferir llavors fer broma, tractant d'animar al periodista: "Et vols puto orientar?".

Com va assegurar després Évole, la cataplexia és una afecció relacionada amb la narcolèpsia contra la qual ha de medicar-se. "És una malaltia que quan rius a vegades perds el to muscular", va explicar el periodista, que no va voler frivolitzar i va subratllar que existeixen "casos molt més greus".

No és la primera vegada que el popular periodista pateix un atac d'aquest tipus en ple directe en televisió, ja que l'any passat li va ocórrer durant una visita a "El Hormiguero".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:08 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.