Notícies | TV

Sandra Golpe demana disculpes per un criticat error d'Antena 3 Noticias: «Som humans»

A l'edició de migdia es va parlar d'ultradreta quan era ultraesquerra
20-02-2021 16:38
0 vots
Imatge d'arxiu de Sandra Golpe

Imatge d'arxiu de Sandra Golpe

'Antena 3 Noticias' va cometre un sonat error divendres passat que no va passar desapercebut  a les xarxes socials i que li va costar multitud de crítiques. L'edició de migdia va parlar d'ultradreta durant una de les informacions donades quan no hauria d'haver sigut així, un error pel qual Sandra Golpe, presentadora i directora de l'espai informatiu, s'ha hagut de disculpar.

En concret, la confusió es va produir mentre s'explicava qui havia planejat els disturbis per Pablo Hasél que s'estan produint aquests dies a ciutats de tot Espanya. Mentre que s'explicava el que havia passat, els espectadors van poder veure que s'esmentava partidaris de l'«anarquisme d'ultradreta» per parlar dels responsables dels aldarulls, quan en realitat s'hauria d'esmentar la simbologia d'ultraesquerra.

Aquest error va ser tan sonat a les xarxes socials que la presentadora de l'espai, Sandra Golpe, se'n va haver de disculpar mitjançant un missatge: «Us demano disculpes per l'error en aquest gràfic. Llegim ultradreta però no, en aquesta ocasió són grups d'ultraesquerra els que la policia assenyala com a responsables dels disturbis d'aquests dies. Som humans», va publicar per aclarir els fets.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:05 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.