Notícies | TV

Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»

Una de les solteres no va tenir objeccions en llançar comentaris sobre la intimitat sexual al presentador
27-02-2021 20:53
0 vots
Carlos Sobera al programa 'First Dates' | Mediaset

Carlos Sobera al programa 'First Dates' | Mediaset

'First Dates' està a punt de celebrar cinc anys en emissió i Carlos Sobera en forma part des de l'inici. No obstant, per moltes cites que vegi, mai deixa de quedar-se impactat per com són molts dels solters que acudeixen al programa. Aquesta setmana, el basc es va quedar de pedra amb una jove que acudia al format per trobar l'amor que va endevinar els gustos sexuals que tenia el presentador.

Un tres a tres va ser el que va succeir aquest divendres a l'espai de Cuatro. L'Anna, la Daria i la Zoya són tres germanes que van acudir al restaurant per sopar amb els seus respectius pretendents. A la seva arribada al rebedor, li van ensenyar a Carlos Sobera el qüestionari de compatibilitat que havien portat, amb el qual el conductor es va atrevir a llançar preguntes per conèixer-les més.

Sobera va voler saber quina de les tres es veia més exotèrica. El que probablement no esperava era que hi havia una d'elles que s'hi definia i és que l'Anna podia descobrir els gustos sexuals dels altres. La soltera tenia un objectiu al programa i que responia a la raó per la qual s'havia emportat la baralla i és que volia llançar-les-hi al presentador.

El futur conductor d''El precio justo' va reconèixer que tenia clara quina era la seva postura sexual, no obstant, va acceptar sotmetre's al que diguessin les cartes de la comensal. Després d'escollir la carta que més li agradés, la jove li va dir el que hi veia: «A tu t'agrada anar a poc a poc, lentament sobre el cos. T'encanten els preliminars, més que una postura en particular», va deixar anar davant la cara de sorpresa del comunicador.

«¿Encerta molt?», va preguntar Carlos Sobera a les germanes de la soltera, que van afirmar que sí. El maitre va reconèixer que l'havia encertat: «L'amor m'agrada molt i crec que els preliminars són molt importants. El carinyo i el respecte estan per sobre del sexe», va comentar abans de portar les noies a la taula del restaurant per conèixer a les seves cites al programa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.