Notícies | TV

El 33 estrena la programació d'estiu

La graella incorpora programes com "Quarts de nou", "Entranyes bestials" i "Riu avall"
25-06-2012 14:02
0 vots
Pol Marsà TV3

Pol Marsà TV3

El 33 canvia la graella a partir d'aquest dilluns 25 de juny amb una programació refrescant durant el daytime que ofereix documentals i reportatges amb continguts adequats als mesos estiuencs i amb estrenes remarcables, com "Riu avall", "Mestres de mestres", "Entranyes bestials" i "Amb els teus ulls", o la nova temporada de "Quarts de nou".

De dilluns a dijous, o a divendres en alguns casos, el matí i la tarda tindran els continguts agrupats per franges, que abordaran entre altres temes "Rutes i viatges" (de les 08.00 a les 09.15 i de les 14.30 a les 15.45); "Cultures del món" (de les 09.15 a les 11.00, i de les 16.15 a les 18.00), o "Ciència", que inclourà una selecció dels millors documentals de cada matèria.

"Quarts de nou", el programa casteller, torna el dimecres 27 a la graella del 33. L'endemà s'estrena "Entranyes bestials", una sèrie multiguardonada que introdueix l'espectador en una perspectiva completament nova sobre els animals i la seva evolució. I divendres que ve una altra novetat, "Riu avall", una sèrie documental sobre el patrimoni natural i cultural dels nostres rius, presentada i dirigida pel divulgador ambiental José Luis Gallego i amb producció executiva de Júlia Otero.

Més estrenes al juliol: "Amb els teus ulls", el dilluns 16, que recull viatges pel món d'una periodista cega i que, per les seves circumstàncies, ofereix una perspectiva diferent dels llocs que visita, I "Mestres de mestres", on 13 personatges destacats del món cultural català expliquen què han après al llarg de la seva existència i de qui ho han après.

D'altra banda, programes com "Taller", "Una altra mirada" i "Una nit al Liceu" estrenen nova temporada, el 25 de juny, el 29, i l'1 de juliol, respectivament. També l'1 de juliol "Grans documentals" presenta nova temporada amb temes dedicats a la natura i a la divulgació. I "City Folk" arribarà el 3 de setembre amb nous capítols.

Alguns dels espais més emblemàtics de TV3 i el 33 ofereixen una selecció dels seus capítols més interessants. Alguns ho faran de dilluns a divendres, com "Thalassa", "Singulars", "KM33" i "El documental". "Espai Terra" ho farà de dilluns a dijous presentat de manera temàtica. I "60 minuts" (dimecres, 21.45) i "Sense ficció" (diumenge, 21.45) s'incorporaran a la graella l'11 de juliol, el primer, i el 14, el segon.

També hi haurà espai per a les nits temàtiques. "D'aquí d'allà" inclourà sempre les produccions pròpies "Catalans de...", seguit de pel·lícules o documentals que tinguin relació amb l'àrea geogràfica que s'abordi. I a partir del 3 de juliol, "Nit de ciència" els dimarts, amb una selecció de "Quèquicom", seguit de la sèrie "Jimmy's Food Factory".

En l'àmbit cinematogràfic destaca "Pel·lícula 33", que oferirà un cicle de cinema negre contemporani a partir del juliol, amb títols com "Un dels nostres", "Donny Brasco", "L.A. Confidential", "Casino" i "Zodiac", entre altres.

La música també tindrà presència en la programació estival del 33. A més de l'espai "Una nit al Liceu", dels concerts, de "Catmúsica" i "Rodasons", a partir de dilluns n'hi haurà una franja diària fins dissabte, amb "Un tal jaç", seguit de "Sputnik", que emetrà cada dia un dels documentals més interessants de la temporada.

Avui s'acomiada de la programació "Millennium" amb un recull del pensament de l'historiador Tony Judt, per parlar d'alguns dels grans temes del segle XX: el capitalisme, la moralitat, les grans guerres, la construcció europea, la socialdemocràcia o el liberalisme. Hi participaran els historiadors Josep Maria Muñoz i Agustí Colomines, els escriptors Xavier Bru de Sala i Isabel-Clara Simó i el filòsof Josep Maria Carbonell.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:58 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 21 Març.

17,5%

TELE 5

13,2%

ANTENA 3

9,3%

TVE 1

7,7%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,8%

NEOX

2,6%

LA 2

2,4%

NOVA

2,3%

FDF TELE5

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.