Programació 8TV

8TV

8TV

Diumenge 22 Setembre
 • 02:00Televenda
  Espai de venda de productes diversos.
 • 06:008 de 8
  Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
 • 06:30Catalunya Blues
  Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
 • 07:00RAC1
  Emissió en directe de la programació de RAC1.
 • 09:49Televenda
  Espai de venda de productes diversos.
 • 13:00El Barça juga a 8tv
  Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
 • 14:47Zap 8/Interferencias
  Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
 • 15:17Barcelonautes
  Presentat per Alicia G. Escribano. L'espai recull la vitalitat que es respira al Barcelonès i rodalia i l'acosta a l'espectador a peu de carrer. I és també un magazín que descobreix als habitants de la comarca totes les opcions que tenen al seu abast.
 • 15:43Traidores a su sangre
  Drama, 1961 (ITA) Dir.:Luciano Ricci. Int.:Geoffrey Horne, Robert Morley, Belinda Lee, Vira Silenti, Terence Hill, Carlo Giustini, Finlay Currie, Arturo Dominici, Robert Rietty. Els germans del Josep, farts d'ell, s'alien per vendre'l com a esclau als egipcis i respirar tranquils. Però la jugada no els surt bé.
 • 17:42Scott en la Antártida
  Acció, 1948 (GBR) Dir.:Charles Frend. Int.:John Mills, Diana Churchill, Harold Warrender, Anne Firth, Derek Bond, Reginald Beckwith. Història de l'explorador Robert Falcon Scott i el seu intent de ser el primer a arribar al Pol Sud.
 • 19:49Vuelta al infierno
  Acció, 2001 (EE.UU.) Dir.:Sidney J. Furie. Int.:Casper Van Dien, Jaimz Woolvett, Bobby Hosea, Joseph Griffin, Kenny Johnson. Kathleen Martin és la periodista encarregada de cobrir la reunió de la Companyia Eco al Vietnam. No obstant això, la missió de la Kathleen fa un gir inesperat quan descobreix que el capità Ramsey va ser acusat de donar les coordenades errònies per a un bombardeig.
 • 22:00Ricochet
  Acció, 1991 (USA) Dir.:Russell Mulcahy. Int.:Denzel Washington, John Lithgow, Ice-T, Kevin Pollak, Lindsay Wagner, Mary Ellen Trainor, Josh Evans, Victoria Dillard, John Amos, John Cothran, Linda Dona, Matt Landers, Lydell M. Cheshier, Starletta DuPois, Sherman Howard. Nick Styles, un policia jove i exemplar, porta a terme una operació llampec al mig del carrer contra Earl Talbot, un psicòpata assassí. Un videoaficionat grava tota l'operació i la ven a totes les cadenes del país. La carrera del jove es dispara gràcies a la popularitat que això li proporciona i aviat és nomenat fiscal del districte.
 • 23:59Con las manos ensangrentadas
  Drama, 2004 (Dinamarca-Regne Unit) Dir.:Nicolas Winding Refn. Int.:Mads Mikkelsen, Leif Sylvester, Anne Sørensen. Després de passar 13 mesos a la presó, el Tonny és posat en llibertat. Busca al seu pare, l'Smeden, un gàngster terrorífic dels baixos fons de Copenhaguen, que dirigeix un garatge de cotxes robats, perquè li doni feina.

Ara a la TV

Ara (19:45 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Setembre.

19,1%

TELE 5

10,9%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,2%

LA SEXTA

4,3%

CUATRO

2,9%

FDF TELE5

2,7%

LA 2

2,5%

NOVA

2,3%

NEOX

2,2%

ENERGY

Veure números complets.