Programació Concurs

Concurs

Dimecres 23 Maig
  • Presentat per Christian Gálvez.
  • Presentat per Christian Gálvez.
  • Presentat per Jorge Fernández.
  • Presentat per Jorge Fernández.
  • Presentat per Jordi Hurtado.
  • Presentat per Jordi Hurtado.
  • Presentat per Arturo Valls.
  • Presentat per Arturo Valls.
  • 20:00¡Boom!
    Presentat per Juanra Bonet.
  • 20:00¡Boom!
    Presentat per Juanra Bonet.
  • Presentat per Christian Gálvez.
  • Presentat per Christian Gálvez.
  • Presentat per Marc Ribas. El Vallès és l'escenari de l'episodi dedicat a trobar el millor restaurant familiar. Marc Ribas coneix el Xavier, de La Masia, un restaurant amb grans finestrals per gaudir de les vistes dels cingles de Bertí; la Mireia, del Can Farell, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d'esbarjo infantil; el Julià, del Portal Vell, on ofereix la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família, i la Katy, del Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana.
  • Presentat per Marc Ribas. El Vallès és l'escenari de l'episodi dedicat a trobar el millor restaurant familiar. Marc Ribas coneix el Xavier, de La Masia, un restaurant amb grans finestrals per gaudir de les vistes dels cingles de Bertí; la Mireia, del Can Farell, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d'esbarjo infantil; el Julià, del Portal Vell, on ofereix la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família, i la Katy, del Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana.
  • Presentat per Marc Ribas. En aquesta ocasió Marc Ribas va a la recerca del millor restaurant de cuina marinera de la comarca del Garraf. Per això comparteix àpats amb el chef videoblogger Pablo Albuerne, de La Zorra de Sitges; amb Marc Fauste, de La Cúpula, un restaurant amb unes vistes al mar impressionants, i amb Àlex López, propietari d'El groc, i Jonatan Díaz, del Ceferino, tots dos a Vilanova i la Geltrú.
  • Presentat per Marc Ribas. En aquesta ocasió Marc Ribas va a la recerca del millor restaurant de cuina marinera de la comarca del Garraf. Per això comparteix àpats amb el chef videoblogger Pablo Albuerne, de La Zorra de Sitges; amb Marc Fauste, de La Cúpula, un restaurant amb unes vistes al mar impressionants, i amb Àlex López, propietari d'El groc, i Jonatan Díaz, del Ceferino, tots dos a Vilanova i la Geltrú.

Ara a la TV

Ara (06:55 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 21 Maig.

14,5%

TELE 5

12,7%

ANTENA 3

10,7%

TVE 1

7,5%

LA SEXTA

5,9%

CUATRO

3%

NOVA

2,8%

FDF TELE5

2,4%

LA 2

2,4%

13TV

2,3%

NEOX

Veure números complets.