Programació TV3

TV3

TV3

Dilluns 22 Abril
 • 00:10Temps de neu
  Presentat per Víctor Patsi.
 • 00:40Gran reserva
  Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
 • 01:40Notícies 3/24
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 03:00Ritmes a l'aula
  Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
 • 03:30Cava de blues
  Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
 • 04:15Fusió i swing a l'estudi
  Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
 • 05:00Jazz a l'estudi
  Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
 • 06:00Notícies 3/24
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 10:30Els Estats Units en color
  A la primera meitat del segle XX, els Estats Units són líders mundials en innovació industrial. El país està immers en una revolució tecnològica que canviarà la vida dels nord-americans per sempre. Tres poderosos empresaris i amics seran determinants en aquesta transformació: Henry Ford, el magnat de l'automoció; Thomas Edison, impulsor de l'electrificació del país, i Harvey Firestone, l'inventor dels pneumàtics de cautxú. La fascinació que senten els nord-americans pels rics i famosos va començar a principis del segle XX amb l'aparició de les primeres pel·lícules i noticiaris. El magnat del petroli Rockefeller va saber aprofitar la força de les imatges per transformar radicalment la seva imatge d'empresari sense escrúpols a la de filantrop.
 • 12:10Per les teulades de les ciutats
  Les teulades i els terrats de París tenen unes formes, uns materials i uns reflexos que els fan reconeixibles per a tothom i els donen un paper cabdal en l'imaginari col·lectiu. Aquests miradors, que ofereixen una vista inoblidable d'una de les capitals més boniques del món i dels seus prestigiosos monuments, sovint encara són de difícil accés. Des de fa un temps, Barcelona ha anat rehabilitant en fases successives els seus terrats típicament mediterranis. Un patrimoni arquitectònic amb una història indestriable de l'evolució social i urbana de la ciutat. Espais de vida social des de sempre, els terrats de Barcelona van retrobant de mica en mica els seus colors més bonics.
 • 14:00Telenotícies comarques
  Presentat per Núria Solé. Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
 • 14:30Telenotícies migdia
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 15:40Assassinats a Mauçana
  Thriller, 2017 (FRA) Dir.:Éric Duret. Int.:Florence Pernel, Vincent Winterhalter, Isabel Otero, Garance Thenault, Victor Pontecorvo, Jean-Claude Adelin, Eric Viellard, Jean-Yves Chatelais, Clémence Ansault, Gauthier Battoue, Thomas Trigeaud, Vanessa Liautey, Nicole Gueden, Pascal Miralles, Stéphanie Fatout. La fiscal adjunta Elisabeth Richar i el comandant Paul Jansac estan investigant l'assassinat de Caroline Autiero, esposa del propietari d'un vell molí.
 • 17:25El secret de la nit
  Policíaca, 2013 (França) Dir.:Olivier Langlois. Int.:Marie Denarnaud, Pierre Perrier, Noémie Schmidt. El Rafael acaba de sortir de la presó després que, 15 anys enrere, va ser acusat de matar la seva xicota, la Pauline. La Lisa, germana de la víctima, reprèn la investigació, perquè potser el Rafael és innocent.
 • 19:10La mort a l'ànima
  Drama, 2017 (FRA) Dir.:Xavier Durringer. Int.:Didier Bourdon, Hugo Becker, Isabelle Renauld, Flore Bonaventura, Slimane Yefsah, Patrick Le Mauff, Elisabeth Macocco, Jules Durringer, Vincent Jouan. Marc Lagnier, un pare de família de Valmont, truca a la policia i s'acusa d'haver mort d'un tret l'Alex, el seu fill adolescent. El fet causa un gran escàndol a la localitat, perquè es tracta d'una família benestant i molt coneguda. Tristan Delmas, un jove advocat ambiciós, està decidit a ocupar-se de la defensa del Lagnier perquè tothom considera el fet com a inexplicable i hi ha coincidència a afirmar que la relació entre pare i fill era immillorable. El jove advocat vol esbrinar què va passar realment, i encara amb més motiu quan entra en escena la germana del noi mort, que havia estat un antic amor del Tristan.
 • 21:00Telenotícies vespre
  Espai dedicat a la informació d'actualitat.
 • 21:55Cançó per a tu
  Drama, 2018 (ESP) Dir.:Oriol Ferrer. Int.:Nao Albet, Candela Serrat, Paula Malia, Félix Herzog. Barcelona, 1965. La Laia estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa als matins a la biblioteca de la universitat per pagar-se els estudis i compon cançons durant el temps lliure. A més, la Laia acaba de començar a sortir amb l'Ignasi, estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme. El problema és que no suporta el millor amic de l'Ignasi, el David, un nen superficial de casa bona. Però el David no és qui sembla.
 • 23:20El nom
  Comèdia, 2017 (Espanya) Dir.:Joel Joan. Int.:Joel Joan, Sandra Monclús, Xavi Mira, Mireia Piferrer, Sergi Vallès, Abril Illa, Jan Bové. El Vicenç està a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la Isabel i el Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb el Claudi, un bon amic de la infantesa. Mentre esperen l'Anna, la parella del Vicenç, que té per costum arribar tard, li fan tota una sèrie de preguntes sobre la seva paternitat i tot el que comporta sense perdre mai el sentit de l'humor. Quan, de sobte, li pregunten si ja ha triat un nom per al seu nen, la seva resposta els deixa a tots bocabadats.

Ara a la TV

Ara (06:28 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 17 Abril.

13,2%

TELE 5

12,4%

ANTENA 3

8,2%

TVE 1

6,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

3,2%

LA 2

2,8%

FDF TELE5

2,7%

NEOX

2,5%

13TV

2,4%

NOVA

Veure números complets.