Notícies | Series

Així serà el retorn oficial de «The Walking Dead»

Els "Susurradores" seran la nova amenaça dels personatges de la ficció, que tornarà el mes de febrer
27-12-2018 10:18
0 vots
Daryl Dixon, interpretat per Norman Reedus. AMC

Daryl Dixon, interpretat per Norman Reedus. AMC

'The Walking Dead' tornarà amb la segona part de la seva novena temporada el proper mes de febrer, però AMC ja ha revelat detalls sobre els nous episodis en la sinopsi oficial que avança.

"La segona meitat de la novena temporada de 'The Walking Dead' presenta els grups de supervivents, tant els antics com els nous, bregant encara amb l'impacte dels fets que han tingut lloc al llarg dels sis anys que han passat", diu la sinopsi, en referència al temps que ha passat des de l'adéu de Rick Grimes.

"Des de la desaparició de Rick, molts dels personatges s'han convertit en estranys entre si, i d'alguna manera, estranys en si mateixos. El que sí que saben és que estan davant un perill innegable. Aviat s'adonaran que el món no funciona com es pensaven ", afegeix.


"Les regles i les formes de supervivència del grup ja no garanteixen la seva seguretat. Una nova amenaça s'ha creuat en els seus camins i aviat descobreixen que és diferent a qualsevol amenaça que hagin trobat abans", anuncia l'avançament sobre els "Susurradores". "El que pot semblar normal en aquest món post-apocalíptic podria ser més pertorbador i aterridor que quan va esclatar l'apocalipsi per primera vegada".

Els fans dels còmics 'The Walking Dead' de Robert Kirkman tenen una idea de què esperar quan torni la sèrie. En els volums en paper, els "Susurradores" són un dels enemics més mortífers amb què es troben els supervivents, cosa que també passarà a la petita pantalla. En l'últim episodi, el grup va matar uns dels personatges clau, convertint-se en la seva primera gran víctima.

A més de la sinopsi oficial, AMC ha llançat dos cartells dels nous episodis que ofereixen un primer cop d'ull a Alpha, la terrorífica líder dels "Susurradores" interpretada per Samantha Morton.Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 6 Agost.

14%

TELE 5

11,1%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

6,3%

LA SEXTA

5,1%

CUATRO

3,3%

NOVA

3%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,5%

ENERGY

2,4%

DIVINITY

Veure números complets.