Notícies | Series

Sèries

«Blood Drive»: Un festival de sèrie B

SyFy estrena una divertidíssima sèrie a mig camí entre la saga Mad Max i el cinema de John Carpenter
0 vots
«Blood Drive»: Un festival  de sèrie B

«Blood Drive»: Un festival de sèrie B

La cadena SyFy produeix tantes sèries fantàstiques per temporada que sovint costa destriar el gra de la palla, però de tant en tant l'encerten amb títols que, només veure'n el pilot, queda clar que es convertirà en objecte de culte. Aquest és el cas de Blood Drive, un molt passat de voltes homenatge a les sessions dobles dels cinemes Grindhouse com el que ja van fer Tarantino i Rodríguez amb Death Proof i Planet Terror, respectivament. Creada per James Roland, que situa l'estil de la sèrie a mig camí entre la saga Mad Max, el cinema de John Carpenter i sèries B tan tronades com La carrera de la muerte del año 2000 o Drive Angry, Blood Drive s'ambienta en una distòpia en què una societat controlada per màquines té un únic reducte de delinqüència: una banda de salvatges de l'autopista que condueix vehicles alimentats per cossos humans (!). Enmig de tot això, un jove policia coneix accidentalment una atractiva corredora que li revelarà la veritable naturalesa del món viu.

Plegats, i sempre en constant tensió sexual, acaben formant un singular tàndem per posar les coses al seu lloc. El pilot, que inclou un festival de referències només apte per a iniciats, és una imparable successió d'animalades que acaben caient simpàtiques per la seva honestedat. Ningú votarà aquesta sèrie com una de les millors de 2017, tot i que probablement ja sigui una de les més divertides.

A banda del seu homenatge a la sèrie B de tota la vida, Blood drive sorprèn pel seu rigor tècnic, ja que les escenes de sang i fetge i les persecucions automobilístiques estan filmades amb una inesperada convicció.

Però el principal descobriment de la sèrie és la seva esplèndida protagonista, Cristina Ochoa, que resulta que és catalana (és néta de Severo Ochoa, ni més ni menys) i demostra, de seguida que apareix, que ha entès molt bé el llegat de les grans muses del gènere. De fet, aquesta barcelonina no és nova a la televisió actual, ja que té un paper recorrent a la notable Animal Kingdom. Al seu costat destaquen Alan Ritchson, Thomas Dominique, Marama Corlett, Darren Kent i Colin Cunningham.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Abril.

18%

TELE 5

11,7%

ANTENA 3

9,8%

TVE 1

7,3%

LA SEXTA

5,2%

CUATRO

3%

FDF TELE5

2,7%

NOVA

2,6%

NEOX

2,4%

LA 2

2,1%

13TV

Veure números complets.