Notícies | Series

'Bridgerton' ja és la sèrie més vista de la història de Netflix

Un total de 82 milions de comptes han vist la producció, segons el sistema d'audiències de la plataforma
28-01-2021 20:11
1 vot

Netflix va assegurar dimecres que 'Bridgerton', l'últim èxit televisiu de Shonda Rhimes, és la sèrie més vista a la història del gegant digital.

La plataforma va assegurar en un comunicat de premsa que 82 milions de comptes han vist 'Bridgerton' en els seus primers 28 dies, després de la seva fantàstica estrena el Nadal.

En el cas de les dades d'audiència de Netflix és recomanable caminar amb peus de plom, ja que el mètode que usa la plataforma per a definir un visionat resulta molt controvertit: n'hi ha prou que un usuari vegi un contingut concret durant dos minuts perquè es comptabilitzi.

Però en qualsevol cas, i per molt dubtosa que sigui la manera de Netflix a l'hora de presentar els seus èxits (dels seus fracassos no hi ha notícia), 'Bridgerton' s'ha situat per sobre d'altres fenòmens del servei de 'streaming' com 'The Witcher', 'Lupin', 'Gambito de dama' o fins i tot 'Stranger Things'.

La setmana passada, Netflix va confirmar que hi haurà una segona temporada de 'Bridgerton' per mitjà de la misteriosa narradora de la sèrie, Lady Whistledown.

En una nota signada a mà, aquest personatge va revelar que la pròxima temporada de la sèrie se centrarà en el germà gran de la família, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), i que es començarà a rodar a la primavera.

"Aquesta autora ha estat fidelment informada que Lord Anthony Bridgerton pretén dominar la temporada social", va assenyalar Lady Whistledown, qui va advertir que tindrà la seva ploma "llesta per relatar totes les seves activitats romàntiques".

Encara que no s'han donat a conèixer més detalls, es dona per descomptat que Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i el duc de Hastings (Regé-Jean Page) continuaran formant part de la trama d'aquesta addictiva sèrie d'època que ha causat sensació en les últimes setmanes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.