Notícies | Series

«Dinastía»: El retorn dels Carrington

La CW posa al dia el mític serial dels anys 80, però rejovenint l'edat dels personatges
13-10-2017 10:06
0 vots
«Dinastía»: El retorn dels Carrington

«Dinastía»: El retorn dels Carrington

No és cap novetat que es facin noves versions dels serials clàssics per a les noves generacions, però de moment tots els precedents (amb Dallas al capdavant) no han aconseguit fer cap ombra a l´original. Veurem què passa amb la recentment estrenada Dinastía, més que res perquè la cadena que l´ha fet possible, la CW, ha demostrat fins ara molta solvència connectant amb el públic juvenil.

Les seves sèries de superherois, i molt especialment The Flash i Supergirl, però també les seves apostes més dramàtiques, com Riverdale, han obtingut una excel·lent resposta de l´audiència. El motiu? Que la gent de la CW té molts clars els ingredients que vol veure conjugats en pantalla el seu públic prioritari, i al mateix temps se les maneguen per ser prou transversals com per atraure espectadors més adults. És a dir, que pares i fills poden veure les seves sèries sense sentir-se que no formen part del target de la sèrie en qüestió. En la majoria de casos, la seva tècnica és molt clara: expliquen històries de personatges molt joves però posant l´accent en la universalitat dels seus conflictes. Veurem si la fórmula els funciona amb Dinastía, que preserva les premisses de la sèrie original però reduint notablement l´edat dels seus protagonistes.

Dinastía, recordem-ho, és la crònica de la lluita entre dos clans, els Carrington i els Colby, pel control de la fortuna familiar. A partir d´aquí, els episodis són (almenys a l´original) una successió de punyalades per l´esquena en què tot s´hi val, sobretot el sexe i el xantatge emocional. Grant Show, que es va fer molt popular durant els 90 gràcies a Melrose Place, és l´actor encarregat d´interpretar Blake Carrington, mentre que el paper més agraït de la funció recau en Nathalie Kelley, la dolenta que manipula tothom per quedar-se tot el pastís. Tot i que ara respon al nom de Cristal Flores, el personatge de Kelley és l´equivalent modern a la mítica Alexis que encarnava Joan Collins. Al costat d´aquests dos rostres més coneguts (ella va debutar a la tercera entrega de Fast & Furious, i també va tenir un paper secundari a la magnífica UnReal), destaquen noms com Elizabeth Gillies, Alan Dale, Wakeema Hollis, James Mackay i Rafael de la Fuente. Entre els productors hi ha Brad Silberling, director de pel·lícules com City of angels o El mundo de los perdidos.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:36 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 23 Maig.

15,8%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

8,4%

LA SEXTA

5,3%

CUATRO

2,9%

NOVA

2,5%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

NEOX

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.