Notícies | Series

El duc de Hastings serà baixa a la segona temporada de «Los Bridgerton»

La notícia de l'absència de l'actor Regé-Jean Page ha despertat les queixes dels fans
04-04-2021 17:51
0 vots
El duc de Hastings serà baixa a la segona temporada de «Los Bridgerton» | Netflix

El duc de Hastings serà baixa a la segona temporada de «Los Bridgerton» | Netflix

El duc de Hastings s'acomiada: l'atractiu actor Regé-Jean Page no apareixerà a la segona temporada de «Los Bridgerton» segons va fer públic Netflix divendres passat, notícia que no ha agradat als fans de la popular sèrie. L'adaptació de les novel·les històriques de la nord-americana Julia Quinn, 'Los Bridgerton' està ambientada el 1813 a Anglaterra i retrata les intrigues de la bona societat britànica, amb un enfocament modern que no té a veure res amb els costums de l'època. El llenguatge, la música, l'accent feminista i l'elenc, amb actors d'ètnies diverses, trenquen els codis de la sèrie històrica per fer el tema accessible al nombre de persones més gran possible.

La primera temporada va seguir Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), una jove a la recerca de marit, com la majoria dels seus homòlegs de la bona societat, i que forjarà una relació amb el duc interpretat per Regé-Jean Page, font de sonats malentesos i girs de guió.

La producció de la segona temporada es reprendrà a la primavera i se centrarà en les «recerques romàntiques» del germà de la Daphne, Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) i no hi haurà lloc per a la presència del duc, segons va anunciar també Netflix. «Estimats lectors, mentre tots els ulls estan posats en la recerca de Lord Anthony Bridgerton per trobar una vescomtessa, ens acomiadem de Regé-Jean Page, que tan brillantment va interpretar el paper del duc de Hastings,» va dir la narradora imaginària de la sèrie, Lady Whistledown .

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.