Notícies | Series

«El Mago de Oz» es converteix en sèrie de televisió

La trama d'aquesta ficció es basarà en les novel·les originals de L. Frank Baum
26-02-2019 17:42
0 vots
Fotograma de la pel·lícula

Fotograma de la pel·lícula "El Mago de Oz" | Youtube

Una de les pel·lícules més aclamades de tots els temps tindrà una nova versió, aquest cop a la petita pantalla, ja que una sèrie de televisió d'"El Mago de Oz" està oficialment en desenvolupament. Segons Variety, Legendary Entertainment està desenvolupant una sèrie de televisió ambientat a la Terra d'Oz a partir de les novel·les originals de L. Frank Baum. La sèrie tindrà personatges que encara no han aparegut en pel·lícules o televisió.

Aquesta versió comptarà amb guió d'Ed Ricort, que va estar darrere del film "Ahora me ves", i s'ambientarà en els anys posteriors al retorn de la bruixa exiliada a la terra d'Oz. La malvada bruixa sembrarà el caos i portarà la guerra al territori, i l'única esperança serà una serventa que podria convertir-se en la dona més poderosa i perillosa del regne. "Estic emocionat d'associar-me amb Legendary TV i dj2 per adaptar la meva versió de la rica i complexa sèrie de llibres Oz de Baum, que m'han influït creativament des de la infància", va dir Ricort.

A més d'"Ahora me ves", Ricort va treballar en les sèries Wayward Pines i Jessica Jones. També va formar part de l'equip de Raising Dion, nova sèrie de Netflix, així com del reboot de The Twilight Zone de Jordan Peele per CBS All Access. "El Mago de Oz", estrenada el 1939 i protagonitzada per Judy Garland, és considerada una pel·lícula de culte, tot i que han sorgit altres projectes relacionats amb la franquícia en els últims anys que no han tingut èxit.

Disney va llançar "Oz, un mundo de fantasia" l'any 2013, amb un repartiment que incloïa a James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz i Michelle Williams. A més la cadena NBC va cancel·lar la ficció Emerald City després de tan sols una temporada l'any 2017.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 6 Agost.

14%

TELE 5

11,1%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

6,3%

LA SEXTA

5,1%

CUATRO

3,3%

NOVA

3%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,5%

ENERGY

2,4%

DIVINITY

Veure números complets.