Notícies | Series

Es cola un altre objecte a l'últim capítol de «Juego de Tronos»

Després de l'aparició d'un got d'Starbucks, a la sèrie d'HBO se li ha escapat un altre objecte quotidià en el seu últim capítol
20-05-2019 17:44
0 vots
'Juego de Tronos' comet el seu últim error | HBO

'Juego de Tronos' comet el seu últim error | HBO

El quart episodi de la vuitena temporada de 'Juego de Tronos' va incloure un dels moments més comentats del seu tram final, i no precisament per algun sorprenent gir de guió o una impactant mort, sinó pel got de cafè d'un sol ús que es va colar a un dels seus plans. Després del criticat error, sembla que HBO no ha après i en l'últim episodi, els fans han detectat un altre error: aquesta vegada es tracta de no una, sinó dues ampolles d'aigua... de plàstic.

(ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS)

Després que Jon Snow acabi amb la vida de Daenerys, les cases nobles de Poniente estan a punt de tornar a la Guerra i, per evitar-ho, se celebra una cimera a Pozo Dragón de la qual sortirà escollit Bran Stark com el nou rei dels sis Regnes. Entre els assistents està Samwell Tarly i, sobresortint de la seva cama esquerra, l'esmentada ampolla d'aigua.

Però no va acabar aquí l'error, perquè els espectadors més aguts van descobrir que no hi havia només una, sinó dues, ja que Ser Davos també amagava una altra ampolla.

"Si us plau, hi havia una ampolla d'aigua de plàstic en aquest episodi. Una altra vegada no", va comentar un fan a Twitter. "M'esteu dient que en els dos anys que va portar fer aquesta temporada ningú va veure el got de cafè o la fotuda ampolla d'aigua?", Va compartir un altre fan notablement molest.

L'error no ha agradat als fans, que acusen els responsables de la ficció de no prendre's seriosament l'esperat desenllaç. "Primer Starbucks i ara l'ampolla d'aigua. Aquesta sèrie és una broma. Dos anys i això és el millor que podeu fer", va protestar un tuiter, mentre que un altre seguidor apuntava que la negligència no era més que una demostració que l'equip estava "avorrit" de la ficció.

Després de la primera polèmica, HBO va eliminar digitalment el got de cafè, de manera que és d'esperar que l'ampolla d'aigua aviat desaparegui de l'episodi final. Però les captures i els memes dels fans perduraran per recordar el vergonyós i reiterat descuit.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:15 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.