Notícies | Series

'La Casa de Papel': Confirmen que hi haurà quarta temporada

La tercera, de vuit capítols de menys d'una hora, s'estrenarà el 19 de juliol
27-06-2019 18:07
0 vots
'La Casa de Papel': Confirmen que hi haurà quarta temporada

'La Casa de Papel': Confirmen que hi haurà quarta temporada

Era un secret a veus que ja té confirmació oficial: 'La Casa de Papel' tindrà quarta temporada. Així ho ha anunciat Netflix en la roda de premsa de presentació dels nous capítols de la popular sèrie, que veuran la llum a la plataforma de streaming el proper 19 de juliol.

Durant la compareixença davant els mitjans, Diego Ávalos, director de contingut original de la plataforma a Espanya, va anunciar que ja s'estan rodant els capítols de la quarta temporada de la que a dia d'avui és la sèrie en parla no anglesa més vista de Netflix . Un extrem que va confirmar el creador de la sèrie, Álex Pina, que va assistir a la roda de premsa al costat dels actors Pedro Alonso (Berlín) Úrsula Corberó (Tokio), Miguel Hernan (Río), Álvaro Morte (El Professor), Alba Flores (Nairobi), Jaime Lorente (Denver) i la resta de la banda.

En tot cas, Pina no va voler revelar si la quarta temporada girarà al voltant d'un nou cop d'El Professor i la seva banda o, com tot sembla indicar, l'estructura serà similar a la de les dues temporades anteriors. És a dir, que tant la temporada 3 com la temporada 4 es centraran en la mateixa missió i el mateix cop: Rescatar Río i robar l'or del Banc d'Espanya.

Durant la compareixença, Pina ha assenyalat que el major repte serà armar i fer creïble el que va definir com "l'atracament impossible". "La seguretat del Banc d'Espanya és així, com apareix en la sèrie, és com una pel·lícula d'Indiana Jones", va destacar el creador de la sèrie que assegura que això els va obligar "a passar moltes hores a la pissarra per dissenyar un atracament en què la genialitat dels personatges tingui crèdit per a l'espectador".

"Hem passat molt de temps pensant i molt de temps rodant tot això perquè se senti la magnitud i se senti la credibilitat del que estem fent", ha afirmat Pina que posa en valor l'enorme esforç perquè el nou cop fos coherent amb el món creat per la pròpia sèrie. "La Casa de Papel ha de ser rigorosa amb la seva realitat, dins de les seves pròpies regles", sentencia abans d'avançar que aquest nou atracament "no només afecta el sistema financer espanyol, sinó també al sistema econòmic europeu en el seu conjunt".

La tercera temporada de 'La Casa de Papel està formada per vuit capítols de menys d'una hora i, amb nous fitxatges com Najwa Nimri, que interpreta la Inspectora Sierra o Rodrigo de la Serna (Palermo), Hovik Keuchkerian (Bogotá) i Luka Peros (Marsella) els nous atracadors que se sumen a la banda d'El Professor, arribarà a Netflix el proper 19 de juliol.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (17:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Diumenge 2 Agost.

13%

TELE 5

10,8%

ANTENA 3

9,8%

TVE 1

5,3%

CUATRO

4,4%

LA SEXTA

3,1%

FDF TELE5

2,8%

13TV

2,7%

LA 2

2,5%

ENERGY

2,3%

NOVA

Veure números complets.