Notícies | Series

Movistar + estrena «Arde Madrid», la sèrie de Paco León

La producció, en blanc i negre, centra la trama en les exclusives festes d'Ava Gardner als anys 60
07-11-2018 23:30
0 vots
Inma Cuesta, Anna Castillo i Paco León, a «Arde Madrid». movistar +

Inma Cuesta, Anna Castillo i Paco León, a «Arde Madrid». movistar +

Arde Madrid, una de les grans apostes de la temporada de Movistar +, arriba des d'avui a la plataforma, amb els primers lliuraments disponibles sota demanda. Creada per Paco León i Anna R. Costa, Arde Madrid és una innovadora ficció que protagonitzen Inma Cuesta, el mateix Paco León (també director de la sèrie), Debi Mazar, Anna Castillo i Julián Villagrán. Es tracta de la primera sèrie de la televisió de pagament rodada íntegrament en blanc i negre.

La ficció situa la seva trama a la Madrid de l'any 1961. Ana Mari és jove soltera, coixa, franquista i instructora de la Secció Femenina. Per ordre de Franco, rep l'encàrrec d'anar a treballar de minyona a casa de la popular Ava Gardner amb la intenció d'espiar-la. Per a això ha de fingir estar casada amb Manolo, un buscavides que es convertirà en el xofer de l'actriu americana. Manolo intentarà aprofitar la seva posició per als seus tripijocs amb clans gitanos implicant Ana Mari i el seu germà esquizofrènic Floren. Fins a tal punt que entre ells sorgirà una relació més que íntima.

Al costat de la jove donzella Pilar, assistiran a les contínues festes exclusives que Ava i el seu cercle més proper gaudien diàriament. Festes que podien acabar amb els nervis dels veïns de baix, ni més ni menys que el General Perón i la seva esposa Isabelita, recentment exiliats d'Argentina.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:36 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 15 Juliol.

14,5%

TELE 5

11,6%

ANTENA 3

7,9%

TVE 1

6,7%

LA SEXTA

6%

CUATRO

3,3%

FDF TELE5

2,8%

NEOX

2,7%

ENERGY

2,5%

LA 2

2,2%

CLAN

Veure números complets.