Notícies | Series

«The Mist»: El que s'amaga a la boira

Spike TV adapta de nou una de les novel·les més terrorífiques de Stephen King
0 vots
«The Mist»: El que s'amaga a la boira

«The Mist»: El que s'amaga a la boira

Fa deu anys, Frank Darabont portava al cinema The Mist, una angoixant novel·la de Stephen King sobre un grup de personatges atrapats en una misteriosa boira que amagava tot tipus d'atrocitats. El film, esplèndid, és recordat sobretot pel seu final, un dels més crus mai vistos en el gènere. Ara la cadena Spike aposta per una nova versió que pretén adaptar el text amb més fidelitat.

La pel·lícula, de dues hores, ja era una molt bona interpretació del llibre, tot i que prioritzava alguns personatges per damunt d'altres i, sobretot, comprimia el tractament d'alguns temes, com el fanatisme religiós.

La versió televisiva, que comptarà amb deu episodis de 45 minuts, sembla desenvolupar tot allò que el film ometia, des d'alguns secundaris (com els militars que proven d'ajudar els protagonistes) fins a algunes situacions que Darabont va obviar a benefici del ritme cinematogràfic de la història. En tot cas, el principal repte de la sèrie, que s'estrena el proper 22 de juny, és tenir la convicció del seu referent fílmic, ja que més enllà de la fidelitat al text aconseguia contagiar una tensió irrespirable.

Sèrie i pel·lícula comencen exactament igual. En un pacífic poble de Maine, una estranya boira va avançant pels seus carrers i un grup de personatges decideix enclaustrar-se en un supermercat davant l'evidència que el fenomen amaga unes bestioles terrorífiques.

Però l'instint de supervivència aviat cedeix el protagonisme al recel i la desconfiança, fins al punt que costa de veure si és més perillós ser a fora o a dins. Creada per Christian Torpe, autor de la sèrie de culte Rita, el The Mist televisiu haurà de fer justícia a l'imaginari monstruós escrit per King, que a la pel·lícula era una de les grans troballes, i mantenir la tensió malgrat la necessitat d'arribar a una temporada completa de deu capítols. En el repartiment destaquen Alyssa Sutherland (descoberta a Vikings, on interpreta Aslaug), Holly Deveauxi, Luke Cosgrove, Gus Birney, Isiah Whitlock Jr. i Bill Carr.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:37 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 19 Abril.

18%

TELE 5

11,7%

ANTENA 3

9,8%

TVE 1

7,3%

LA SEXTA

5,2%

CUATRO

3%

FDF TELE5

2,7%

NOVA

2,6%

NEOX

2,4%

LA 2

2,1%

13TV

Veure números complets.