Notícies | Series

«The Walking Dead» tindrà la seva «Boda Roja» particular

La sèrie d'AMC tornarà d'aquí poc menys de dues setmanes i promet molta sang
28-01-2019 19:08
1 vot
Ezekiel, a «The Walking Dead». AMC

Ezekiel, a «The Walking Dead». AMC

Queda poc menys de dues setmanes pel retorn de 'The Walking Dead', i la sèrie promet fer-ho amb una potent i sagnant seqüència comparable a la Boda Roja de 'Juego de Tronos'. Serà a la 'Feria', un aterridor passatge dels còmics que arribarà a la versió televisiva a la novena temporada.

La Boda Roja, que va formar part de l'episodi 'Las lluvias de Castamere' de la tercera temporada, és un dels moments més impactants en la història de la televisió, amb diversos personatges clau de 'Juego de Tronos' assassinats. Ara, 'The Walking Dead' prepara quelcom similar.

En les novel·les gràfiques de 'The Walking Dead', les diverses comunitats decideixen organitzar una fira per intercanviar béns, conèixer gent nova i reunir-se. Però el que està previst com un esdeveniment feliç, acaba en tragèdia. Alpha i els Susurradores s'infiltren, segresten una dotzena de personatges, entre ells Ezekiel i Rosita, els decapiten i després claven els seus caps en piques per delimitar el seu territori.

El compte oficial de Twitter de 'The Walking Dead' fins i tot ha publicat una imatge que feia referència a la mítica escena de 'Juego de Tronos', amb una foto d'Ezekiel i les paraules 'The Fair Is Coming'.

Fins al moment, la sèrie ha deixat caure algunes pistes, sobretot per part d'Ezekiel, qui esmenta la idea d'organitzar una fira. La showrunner Angela Kang ja ha confirmat que tindrà lloc a la segona part de la novena temporada.

"Sí, veurem la fira", ha dit Kang a EW. "És una part de la història de la segona meitat de la temporada. Realment ens submergim en la idea del que aquest festival significa per la nostra gent. Als orígens d'aquest tipus de fires comercials la gent de llocs llunyans feia una caminada i intercanviaven béns útils perquè no totes les comunitats tenien tot el que necessitaven. És un lloc on les persones poden aprendre noves habilitats i adquirir els subministraments que necessiten ", apunta.

En els còmics, és Rick qui descobreix les piques plenes de caps per la qual cosa és obvi que l'escena tindrà canvis respecte a la seva versió original. De moment tampoc se sap quins personatges seran víctimes dels Susurradores i si, igual que en els còmics, seran també 12.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 6 Agost.

14%

TELE 5

11,1%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

6,3%

LA SEXTA

5,1%

CUATRO

3,3%

NOVA

3%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,5%

ENERGY

2,4%

DIVINITY

Veure números complets.