Notícies | Series

Sèries. Estrenes

«The Widow»: Reaparicions

Kate Beckinsale busca el seu marit a la nova sèrie d'Amazon
07-03-2019 23:38
0 vots
«The Widow»: Reaparicions

«The Widow»: Reaparicions

Kate Beckinsale va aconseguir convertir-se en tota una estrella a Hollywood gràcies a la saga Underworld i a una imatge d'heroïna d'acció que trencava, i molt, amb els personatges que havia interpretat a la seva Gran Bretanya natal. Ara torna a casa a la nova sèrie d'Amazon, un thriller que intenta donar la volta a les històries de dones condicionades per la vida secreta dels seus marits.

Beckinsale interpreta Georgia Wells, una dona que va haver de superar la mort del seu marit en un accident aeri al Congo. Tres anys després, Georgia s'ha aïllat del món vivint a la zona rural de Gal·les, gaudint d'una soledat en la qual encara ressona la pèrdua del que va ser l'amor de la seva vida. Però un dia, veient un reportatge televisiu sobre els conflictes oberts al Congo, hi veu el seu home. No és una imatge d'arxiu, sinó la constatació que és viu. Disposada a saber la veritat sobre ell, i malgrat que el seu entorn li ho desaconsella, Georgia inicia un perillós viatge per localitzar-lo. Però com més avança en la investigació, més s'adona que hi ha moltes coses sobre el seu marit que mai no va saber. The Widow alterna el retrat íntim de la seva protagonista (una mica passat de clixés, tot s'ha de dir) amb una intriga geopolítica que enganxa més pels girs narratius que per la seva veritable originalitat.

En tot cas, la sèrie es deixa veure per la interpretació de Beckinsale (força convincent, tot i que els retocs quirúrgics li han restat força expressivitat) i la sàvia decisió d'Amazon de limitar-la a vuit episodis d'una hora de durada, una contenció que ja aconseguia que produccions com Jack Ryan es fessin fins i tot curtes.

Al costat de la seva protagonista destaquen Alex Kingston (ja tota una veterana del cinema i la televisió, vista a sèries com Doctor Who o Urgencias), Ólafur Darri Ólafsson, Babs Olusanmokun, Jacky Ido, Bart Fouche, Réginal Kudiwu i el gran Charles Dance, de renovada popularitat des que va participar a Joc de Trons. Per cert que els creadors de The Widow, Harry i Jack Williams, tenen al seu currículum sèries tan efectives com Rellik o Liar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:16 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dilluns 20 Maig.

14,4%

TELE 5

13%

ANTENA 3

9,7%

TVE 1

8,2%

LA SEXTA

5%

CUATRO

3,4%

FDF TELE5

2,6%

LA 2

2,4%

ENERGY

2,4%

NEOX

2,3%

NOVA

Veure números complets.