Notícies | Series

«Young Sheldon»: Una mirada innecessària

La sèrie sobre la infantesa del protagonista de «The Big Bang Theory» no és dolenta, però tampoc aconsegueix brillar, sobretot tenint en compte les expectatives generades des del seu anunci
0 vots
«Young Sheldon»: Una mirada innecessària

«Young Sheldon»: Una mirada innecessària

Els spin-off comencen a ser recurrents en televisió, i hi ha una modalitat, la de documentar la infantesa o joventut de personatges molt populars, que ha donat poquíssimes alegries. Young Sheldon se centra en els primers anys de vida del protagonista de The Big Bang Theory, però el resultat, sense acabar de ser dolent, no aconsegueix destacar en res.

D'entre les sèries més icòniques, Sexo en Nueva York va ser una de les primeres a tenir un spin-off basat en la joventut de la seva protagonista, però la seva mediocritat aconseguia que t'acabessis oblidant que aquell personatge havia de ser, a la llarga, la carismàtica Carrie Bradshaw. Young Sheldon no cau tan baix, sobretot perquè és un producte molt conscient de la seva condició de succedani, però igualment peca de sobreentesos i picades d'ullet que a estones li resten tota autonomia. De fet, quan millor funciona és quan sap cohesionar la necessitar de parlar del Sheldon que tothom coneix i, al mateix temps, elaborar un cert relat (més dramàtic del que s'esperava, a més) sobre l'encaix social del protagonista.

Young Sheldon ens mostra com el nen (Iain Armitage) afronta els seus anys d'escola, en què salta de curs per la seva extraordinària intel·ligència, i també la seva complexa relació amb la família. Té, per una banda, el seu pare, un home de pragmatisme fins i tot excessiu però que acaba sabent trobar la manera de mirar el món a través dels ulls del seu fill; els seus dos germans, amb els quals manté una particular relació que bascula entre l'amor i el conflicte, i finalment la seva mare, que es desviu perquè Sheldon no se senti mai una anomalia. De fet, el personatge de la mare (una magnífica Zoe Perry) és segurament el més encertat d'una sèrie que, malgrat la voluntariosa aposta per desmarcar-se de la sitcom a l'ús (aquí no hi ha riures enllaunats), mai assoleix una veritable identitat pròpia. Tampoc hi ajuden els seus aires de sèrie de sobretaula (formalment és tirant a desastrosa) ni un humor que, de tan blanc, acaba per desesperar. Jim Parsons, el Sheldon original, és el productor i narrador d'aquest spin-off.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (03:53 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimarts 24 Abril.

16,7%

TELE 5

14,7%

ANTENA 3

9,9%

TVE 1

6,5%

LA SEXTA

5,6%

CUATRO

3%

NOVA

2,6%

FDF TELE5

2,3%

LA 2

2,3%

NEOX

2,3%

DIVINITY

Veure números complets.