L’increïble truc per netejar la teva torradora per dins: quedarà com nova

Hi ha usuaris i llocs web on es reuneixen tota mena de consells pràctics per a una neteja exitosa de la teva llar

L’increïble truc per netejar la teva torradora per dins: quedarà com nova

L’increïble truc per netejar la teva torradora per dins: quedarà com nova / CC0

La torradora és un d’aquests electrodomèstics l’aspecte per fora del qual pot lluir impecable i, no obstant, amagar brutícia acumulada a l’interior. Per això, és important prestar la mateixa atenció a totes les parts d’aquest aparell per aconseguir una neteja exhaustiva que vagi més enllà de retirar la reixeta inferior on s’acumulen les molles i evitar així pudors o possibles problemes en el seu funcionament habitual.

Per sort, hi ha usuaris i llocs web on es reuneixen tota mena de consells pràctics per a una neteja exitosa de la teva llar.

Fàcil i senzill

Des del mitjà el Plural, es recull un mètode infal·lible per netejar la teva torradora que, a més, només requereix set productes que pots trobar fàcilment a la teva cuina: aigua sabó, un drap, un raspall de dents, sal gruixudabicarbonat de sodi vinagre.

Quan hagis reunit aquests ‘ingredients’, el primer serà desendollar la torradora per evitar riscos innecessaris amb el corrent. A continuació, sempre que estigui freda, col·loca un paper drap sobre la placa de cocció per no escampar les molles de pa durant la neteja de la safata inferior, la qual hauràs de fregar amb aigua i sabó neutre abans d’assecar-la i tornar a introduir-la.

Posteriorment, gira l’electrodomèstic perquè caiguin les restes de menjar que queden a l’interior i, una vegada acabat, utilitza el raspall de dents humitejat amb aigua i una mica de sabó per fregar les parets internes de la torradora. En cas que hi hagi taques difícils d’eliminar, pots ajudar-te de sal gruixuda al raspall.

Finalment, barreja el bicarbonat de sodi amb aigua per mullar la barreja en una esponja i deixar lluent l’exterior de l’aparell. Cal destacar que si la torradora està fabricada d’acer inoxidable, també podràs aplicar-li altres ingredients com vinagre abans d’assecar-la i concloure la neteja.