Concerts a Girona

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project

0 vots
Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project
Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project

Auditori de l'Ateneu

Plaça Major, 40 17820 - Banyoles

Telèfon: 972 57 60 49
Web oficial
17 de Març de 2019
10 € anticipada / 13 € taquilla
Horari: 19:00

PRESENTACIÓ DE LA TENDRESSE A LES COMARQUES GIRONINES

Catorze músics, un director/arranjador i una cantant a l'escenari. Tots posen el seu granet de sorra a La Tendresse, un espectacle que uneix les cançons franceses que més agraden a l'Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l'Àlex Cassanyes. Peces de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gainsbourg, Barbara i altres autors que, en descobrir-les i enamorar-se'n, l'Anna havia anat guardant en un calaix per poder-les cantar algun dia. Casualment, totes tenen un xic d'aquesta tendresa tan necessària i, sovint, tan absent al món.

Amb un equilibri just entre potència i dolçor, els arranjaments doten d'una nova sonoritat aquestes cançons. Un grat homenatge, tant per l'exquisidesa en l'escriptura de l'acompanyament musical com per la delicadesa dels músics i la veu que les interpreten.

Veu: Anna Roig / Direcció musical: Àlex Cassanyes / Saxo alt i soprà: Roger Martínez / Saxo alt, flauta i clarinet: Xavi López / Saxo tenor i harmònica: Sergi Raya / Saxo baríton i clarinet: David Miret / Trompeta i flugelhorn: Gabri Prieto, Joan Miquel Giro i Alberto Redondo / Trombó: Joan Cuscó, Joan Granados i Pere Montserrat / Guitarra i pedal steel guitar: Guillem Callejón / Piano i teclats: Carles Sanz / Contrabaix i baix elèctric: Xavi Carbó / Bateria: Ricard Parera.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Windu

Concerts

Windu

Lloc: Auditori de l'Ateneu - Banyoles

Data: 31 de Març de 2019

PRESENTACIÓ A LES COMARQUES GIRONINES [llegir +]
Dani Nel·lo

Concerts

Dani Nel·lo

Lloc: Auditori de l'Ateneu - Banyoles

Data: 13 de Abril de 2019

PRESENTACIÓ A LES COMARQUES GIRONINES [llegir +]