Concerts a Girona

Penélope

0 vots
Penélope
Penélope

La Cate

Ronda Rector Arolas, 4 17600 - Figueres

Telèfon: 972 678 496
Web oficial
22 de Gener de 2021
8 €. Compra anticipada fins a una setmana abans del concert i socis de La Cate, 5 €. Venda d'entrades a www.66butaques.cat i, el mateix dia del concert, a la taquilla.
Horari: 20:30

Polvos mágicos

Cicle 66butaques

Penélope és un projecte musical compost íntegrament per figuerencs, que neix de la idea de mesclar melodies de guitarra espanyola i clàssica amb ritmes moderns i la visió femenina dels problemes i inquietuds quotidianes de la vida nihilista contemporània. El resultat: una proposta musical sorprenent i seductora, combinant bases electròniques amb vents jazz, guitarra flamenca i un do melòdic escampat com la pols màgica que dona nom al seu disc de debut.

Després d'unes primeres actuacions durant el 2019 a sales com But de Madrid, Bikini a Barcelona o Pumarejo a l'Hospitalet, el 2020 publiquen el seu primer àlbum i entren a la programació del Primavera Sound. Només l'aturada forçada per la pandèmia trenca la dinàmica positiva d'una banda que finalment podrà presentar al públic i jugant a casa el seu primer disc.

Presentació del disc de debut de Penélope, una banda figuerenca de la què se'n sentirà a parlar.

Interpretació: Aitana Chanca (veu i guitarra electroacústica), Eloi Ros (guitarra electroespanyola i elèctrica), Josep Tremoleda (bateria) i Magí Valls (baix, sintetitzador i veus)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Blanquito Zurdito

Concerts

Blanquito Zurdito

Lloc: Auditori Caputxins - Figueres

Data: 9 de Abril de 2021

Dues intèrprets alt-empordaneses [llegir +]
Laia Fabra i Marta Viñas

Concerts

Laia Fabra i Marta Viñas

Lloc: Auditori Caputxins - Figueres

Data: 12 de Març de 2021

Dues intèrprets alt-empordaneses [llegir +]