Concerts a Girona

Pupil·les

0 vots
Pupil·les
Pupil·les

Festival Strenes 2018

Pl. del Vi, 1 17004 - Girona

Web oficial
20 de Abril de 2018
Gratuït
Horari: 20:00

Plaça Catalunya

Secció Descobertes

L'escena musica valenciana viu dels seus moments més dolços. I és que a banda de la llarga llista de grups consolidats, any rere any apareixen noves propostes originals i amb una gran posada en escena. Aquest és el cas de Pupil·les. Un grup reivindicatiu format per les dues cantants Natàlia, Mireia i el dj Joan. Un grup que camina a mig camí entre el sound System, el hip hop , el dancehall i que poden recodar als venerats Zoo.

Pupil.les neixen l'any 2014 a València. Amb el seu primer treball "Bruixes de dol", van realitzar prop de 60 concerts al País Valencià i alguns a Catalunya. "Les Silenciades" és el seu segon treball, produït i gravat a Atomic Studio capitanejat per Mark Dasousa. Un disc que ha estat un fenòmen al Pais Valencià.

Per aquest 2018 preparen noves cançons que no ens deixaran indiferents, sense abandonar el missatge feminista i donant-li més força encara als ritmes.

Pupil·les, a través del seu rap electrònic, pretenen consolidar-se en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. Aquesta será la seva primera visita a terres gironines enguany.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Cor Geriona

Concerts

Cor Geriona

Lloc: L'Auditori - Palau de Congressos de Girona - Girona

Data: 22 de Desembre de 2018

Aquest Nadal no us perdeu el ja [llegir +]