Espectacles a Girona

El Trencanous - Ballet de Barcelona

0 vots
El Trencanous - Ballet de Barcelona
El Trencanous - Ballet de Barcelona

Teatre Municipal el Jardí

Pl. Josep Plà, s/n 17600 - Figueres

Telèfon: 972 50 19 11
Web oficial
16 de Gener de 2021
25 €, platea i llotges de platea. 22 €, primer pis. 19 €, segon pis. Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.cat. Descompte per a escoles de dansa de Figueres, menors de 25 anys i majors de 65 anys i famílies nombroses de 5 persones.
Horari: 19:00

Dansa clàssica

Quan el rellotge marca les dotze la nit de Reis, l'oncle Deulofeu fa entrega d'un peculiar Trencanous a la Clara. Un cop adormida, la valenta i atrevida jove, lluita amb ratolins entremaliats, i junt amb el seu Trencanous s'endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d'hivern, fins a arribar al Món dels Dolços. Un meravellós món ple de màgia i fantasia on tots dos són rebuts amb danses dels diferents dolços de cada cultura: la Xocolata espanyola, el Te xinès, el Cafè de l'Aràbia, el Massapà francès i els Bastons de Menta russos.

El Ballet de Barcelona ens porta un dels ballets més reconeguts en un viatge de somnis on la seva protagonista troba la força interior que desconeixia tenir.

Interpretació: Victoria Aletta, Anibal Caballero, Clara del Cerro, Estela Coll, Iuri Galitó, Anna Ishii, Chase Johnsey, Mikiya Kakehashi, Reo Morikawa, Stanislava Pinčeková, Carlos Renedo, Giuliana Restivo, Lisa-Marie Vervoort | Direcció: Carlos Renedo | Direcció artística: Chase Johnsey | Música: Piotr Ilitx Txaikovski | Durada: 1 h 20 min
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats