Projeccions Cine a Girona

Docs del mes en línia. Overseas Virtual

0 vots
Docs del mes en línia. Overseas
Docs del mes en línia. Overseas

Museu del Cinema

C/ Séquia, 1 17001 - Girona

Telèfon: 972 412 777
Web oficial
3 de Desembre de 2020
Gratuït
Horari: 19:00

Et portem les millors estrenes documentals a casa

Davant la impossibilitat de poder programar de manera presencial la projecció habitual del Docs del mes, us oferim la possibilitat de veure en línia el documental d'aquest mes de novembre.

Overseas de Sung-A Yoon (França i Bèlgica, 2019) 90 minuts. VOSC

Només cal que us inscriviu a aquest formulari en línia i rebreu de manera automàtica l'enllaç i la paraula de pas per poder veure el documental.

Un impactant retrat de les dones filipines que es veuen obligades a marxar a l'estranger per guanyar-se la vida fent de mainaderes i treballadores de la llar. La mirada de la directora Sung-a Yoon, barreja d'humor negre i denuncia social, posa en evidència una forma encoberta d'esclavitud moderna.

Overseas segueix l'etapa de formació d'un grup de dones que es preparen per afrontar una nova vida lluny de casa. La majoria dels contractes laborals, les obliguen a passar anys sense poder veure ni als fills ni a la família. Durant la sessions de formació a l'escola, les alumnes practiquen tant el paper d'empleada com el d'amo, donant peu a situacions tan surrealistes com corprenedores. Aviat seran exportades a l'estranger com si fossin mercaderies i quedaran soles davant l'explotació laboral i agressions de tot tipus. Una història commovedora que mostra la determinació d'unes dones valentes, que s'agermanen sense perdre el sentit de l'humor, i que comparteixen estratègies per afrontar el futur amb fermesa.

No us el perdeu.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook