Projeccions Cine a Girona

Crude

0 vots
Crude
Crude

Cinema Truffaut

Portal Nou, 7 17004 - Girona

Telèfon: 972 22 50 44
Web oficial
26 de Gener de 2021
Gratuït
Horari: 20:00

Presentat per l'Agenda Llatinoamericana i ASOCOLGI

Aquest documental investiga un dels desastres ambientals més grans a l'Amazones, que involucra la indústria del petroli de l'Equador. Ens apropa a l'exploració del cost humà de la presència corporativa en el cor de la selva, així com el procés de la demanda col·lectiva contra Chevron. Investigar aquesta problemàtica des de diverses perspectives, ajuda a comprendre com les multinacionals poden influir en el món de forma dràstica.

Emergència climàtica, una advertència global
Enguany, el Cicle de Cinema i Solidaritat (de setembre de 2020 a juny de 2021) ens convida a reflexionar, sota el títol "Emergència climàtica, una advertència global" sobre com el canvi climàtic està generant greus impactes arreu del món. Problemàtiques com el dret a l'aigua, la necessitat de preservar la biodiversitat o l'extractivisme i l'explotació de recursos naturals, entre altres, ens aproximaran a algunes de les causes i efectes dels canvis ambientals, i també ens aproparan a algunes possibles solucions.
Des de setembre de 2020 fins a juny de 2021, us proposem una pel·lícula mensual en una sessió on diverses entitats gironines implicades en aquests temes ens exposaran la seva perspectiva i ens convidaran a fer una reflexió conjunta sobre aquesta realitat.

Direcció: Joe Berlinger. País: Estats Units. Any: 2009). Durada: 95 minuts
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook