Projeccions Cine a Girona

La hija de un ladrón

0 vots
La hija de un ladrón
La hija de un ladrón

Teatre de Lloret

Parc de Can Saragossa, s/n 17310 - Lloret de Mar

Web oficial
23 de Gener de 2020
5 €
Horari: 21:00

SINOPSI:

La Sara sempre ha estat sola. Té 22 anys, un nadó i el seu desig és formar una família normal, al costat del seu germà petit i el pare del nen. El pare de la Sara, en Manuel, reapareix després d'anys d'absència. La Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d'ella i del seu germà.

Greta Fernández és la protagonista absoluta de La hija de un ladrón, drama amb què va guanyar el que fins ara és el premi més important de la seva carrera -millor actriu al Festival de Sant Sebastià- i on actua al costat del seu pare, Eduard Fernández.

Projecció emmarcada dins el cicle Cinema i dona, activitat coorganitzada amb l'Associació de Dones l'Aurora.

En acabar la projecció, Cineclub Adler i Teatre de Lloret coordinaran un col·loqui amb l'Associació de Dones l'Aurora al vestíbul del teatre.

La hija de un ladrón (Belén Funes, 2019) País: Catalunya. Durada: 90 min. Projecció en DCP. VOE.

Premis:

Film guardonat amb el premi a la millor actriu al Festival de Sant Sebastià i nominat a tretze premis Gaudí.

Què n'han dit:

"En la seva aproximació a una jove impel·lida per la urgència de construir-se aquella vida normal que fins ara se li ha negat pel fet de ser pobra i a la pràctica òrfena, Funes adopta un model ben reconeixible, el del cinema dels germans Dardenne. La directora manté la càmera sempre a tocar de la protagonista, a qui una esplèndida Greta Fernández atorga aquesta difícil barreja d'incertesa, determinació i vulnerabilitat." (Eulàlia Iglesias, Play)

"Si Barrio, El Bola i 7 vírgenes tocaven a peu de carrer el drama social dels més desfavorits amb cert realisme, aquí Funes ha anat més enllà, molt més al límit, despullant-lo de qualsevol artifici o llicència." (Xavi Oltra, La República)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook