Teatre a Girona

Olympus: Prometheus

0 vots
Olympus: Prometheus
Olympus: Prometheus

Teatre Principal d'Olot

Carrer de l'Escultor Miquel Blay, 5 17800 - Olot

Web oficial
24 de Gener de 2021
10 euros
Horari: 00:00

ESPECTACLES SENSE PARES, NI MARES, NI ÀVIES… NOMÉS PER ALS INFANTS!

A través de figures de Lego aquest espectacle explica als nens i a les nenes el mite de Prometeu d'una forma atrevida i el presenta no només com el que va donar el foc als homes, sinó que s'hi entreveuen una multitud d'interpretacions.

Un espectacle NOMÉS per a nens i nenes. Ni pares, ni mares, ni àvies, ni tietes… no podrà entrar ningú més que els infants. Pocs espectadors, molta proximitat i una petita interacció pautada entre l'artista i el públic a través de preguntes i propostes de reflexió.

Prometheus és un dels capítols de la sèrie teatral Olympus, la primera creació per a infants de l'Agrupación Sr. Serrano. Olympus està basada en una visió crítica dels mites grecs. Mitjançant una mirada complexa, atrevida i multireferencial, Olympus proposa diversos volums de quaranta-cinc minuts realitzats per un narrador, figures en miniatura, una càmera de vídeo en directe i recursos en línia, com la projecció de passejades a través de Google Maps fetes en directe, la presentació de quadres clàssics, captures de còmics, fragments de pel·lícules, superherois, conceptes artístics o científics connectats amb el mite que s'està explicant, etc.

Tot d'una Prometeu no és només aquell que va robar el foc als déus de l'Olimp per donar-lo als homes. Prometeu és el Doctor Frankenstein, creador de nova vida, és el pic de l'àguila que s'enfonsa en el fetge del quadre de Rubens, és la nau alienígena que es troba en l'origen de la vida a la Terra segons Ridley Scott, és el poema de Goethe, és el personatge del videojoc God of War II. Prometeu, com tots els mites grecs, és un compendi d'històries, d'interpretacions, de conceptes que s'escampen: creació, robatori, desafiament, evolució, autonomia, artesania, intel·ligència, rebel·lia, egoisme, càstig, sofriment, previsió…

Edat recomanada: de 8 a 11 anys

Creació: Agrupación Sr. Serrano
Dramatúrgia: Àlex Serrano i Pau Palacios
Performance: Àlex Serrano
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Llibràlegs

Teatre

Llibràlegs

Lloc: Biblioteca Marià Vayreda - Olot

Data: 11 de Març de 2021

Els objectes d'una natura morta [llegir +]
Servand Solanilla

Teatre

Servand Solanilla

Lloc: Teatre Principal d'Olot - Olot

Data: 13 de Març de 2021

Els objectes d'una natura morta [llegir +]