'Fil és una creació que explora les relacions humanes a partir d'un llenguatge universal: el físic. Dos personatges s'embarquen en un joc de tensions entre la realitat i la ficció, la raó i l'emoció, per projectar un imaginari amb el que capten la complicitat del públic. Un espectacle poètic, reflexiu i proper, on els equilibris sempre hi són presents.

Fil és el primer espectacle de llarga durada de Madame Gaüc; una creació de circ contemporani que també combina elements de la dansa i el teatre.

Idea original: Madame Gaüc. . Direcció: Anna Pascual i Madame Gaüc. . Intèrprets: Raimon Mató i Maria Palma. . Mirada externa: Roberto Magro. . Col·laboracions: Lali Ayguadé, Ricard Soler i Tomeu Amer. . Música original: Òscar García-Bragado i Marc Sastre. . Espai sonor: Jaume Parera. . Disseny de llums: Luís Portillo i Jaume Parera. . Escenografia: Guga Arruda i Jaume Parera. . Vestuari: Alex Ponzoña. . Vídeo: Julián Waisbord i Adrià Guardiola. . Fotografia: Jordi Plana. . Disseny: la baula, Madame Gaüc i Laia Segú. . Difusió i producció: Santa Barbuda i Cèlia Marcé.