Notícies | TV

Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés

L'obra audiovisual arribarà aquest 21 de febrer a laSexta després de convertir-se en el documental més vist en cinemes en els últims 10 anys
21-02-2021 12:31
0 vots
Imatge del documental

Imatge del documental "Eso que tú me das" | Producciones del Barrio

'Eso que tú me das' aterra aquesta setmana a la televisió en obert. Després de convertir-se en el documental més vist en cinemes en els últims 10 anys amb més de 249.000 espectadors, l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés veurà la llum aquest diumenge 21 de febrer, a les 21.25 hores, a laSexta.

En aquesta obra audiovisual, el cantant Pau Donés, líder de la banda Jarabe de Palo, va lluitar durant 5 anys contra el càncer. Va viure fins als seus últims dies amb ganes de comunicar als altres i compartir la seva alegria de viure. Dies abans de morir va voler tenir la seva última xerrada amb Jordi Évole i deixar el seu testimoniatge i agraïment per tot el que havia rebut.

L'equip de Producciones del Barrio va acudir a casa del cantant a la Val d'Aran i va gravar una entrevista que, per desig exprés del líder de Jarabe de Palo, només podia exhibir-se després de la seva mort. 'Eso que tu me das', dirigida per Jordi Évole i Ramón Lara, és el resultat d'aquesta xerrada.

El documental alterna moments emotius propis d'una situació tan extrema amb uns altres més reflexius sobre com viure i aprofitar millor la vida. En la xerrada hi ha lloc també per a moments distesos on l'humor és present, en els quals periodista i cantant no dubten en abordar entre riures 'comptes pendents' del passat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:05 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 30 Desembre.

14,6%

TELE 5

12,9%

ANTENA 3

8,9%

TVE 1

5,5%

LA SEXTA

4,7%

CUATRO

3,5%

LA 2

2,9%

FDF TELE5

2,9%

NOVA

2,3%

ENERGY

1,9%

13TV

Veure números complets.